Решетняк - неплохо. Местами голос простоват, срывается на "простоту".
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Решетняк - неплохо. Местами голос простоват, срывается на "простоту".
Погано, что они все такие слезливые.
а вот спел бы кто Muse - Dead Inside
я б скакала до потолка)))
это сейчас мой любимый хит
мда, песня Тани точно неудачная
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
тьфу, блин
вконце вообще
от тоже. Насколько он мне нравился в попсе и нафиха надо было отэто давать в финале?
От релакс был офигенен и еще там песенка ...
По-моему, Антон сильно "волає". По итогам - у меня нет победителя. С небольшим предпочтением - Таня. Но это - на безрыбье
Тина или переволновалась, или - под кайфом
Антон - універсальний солдат. Голос чистий, співак артистичний, позитивна людина. А з урахуванням соціальної складової - намбер 1.
Таня - покращений варінт Тані Буланової (по сьогоднішнім виступам). Забагато горя і сліз. Так явно давили на жалость, що - не вірю. Хоча голос - бомбезний - і в шепоті, і нарозрив. Тембр...
Думаю, Україна вибере Антона. чи Таню...
Мені ближче Таня. Глибока.
На концерт Антона я б пішла. Його зухвалий номер з двома мікрофонами - класс!!!! Грайливий такий !!!
Так, погоджуюсь з тезами антарктолога, Левобережної - і циганщина, і підвипивші гуляки )))) а дівка , що шебуршилась у траві на стіні під час номеру ))) і Славко, що зіскочив з фортепіано, обліпленого травою (((
Приємно, що запросили Скорика. Я в музшколі грала його Народний танець. То був вихор нот і темп торнадо. Але до сих пір я його граю.
меньжуюсь.. но Вы правы на счет концерта - на Таню пойду, на Антоне нет
фух, сделала выбор
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
я и...у... Тина - красава !
охххх
чуваку навалило
Все вірно! Так і треба!
Репертуар Антона - Моцарт. А Тані - Бах.
ВОни різні. А люди втомились від органного тону. Хочеться хоч трохи свіжості, легкості і світла.
А Тіна таки ДА - КРАСАВА!!
ну если по чесноку то были сильнее ребята
и даже просто на слепых не прошедшие
А помните, тут постили песню моя мишель "дура"...так вот у них вышел клип.
Как вам?
я как раз сейчас главную сцену смотрю - на 9 выпуске
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks