| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я хочу сегодня обратиться к каждому украинцу Донецкой и Луганской областей
Спасибо вам всем большое.что и сегодня вы продолжаете оставаться/быть украинцами!
Знаю. что вам больно. страшно и обидно.
Дорогие мои. от имени всего Днепропетровска и всей Украины я просто говорю вам спасибо и держитесь! Я верю. что всё рано или поздно наладится. сегодня вы демонстрируете силу.волю и храбрость!
Днепропетровск и Украина сегодня всем сердцем с вами!
Вы прекрасно понимаете. что сегодня не всегда простые люди могут протянуть вам руку помощи. хотя всем.кто выезжает на нашу землю.люди Днепра и всей Украины стараются максимально оказать помощь.
Мы переживаем за каждого из вас и сердцем и душой. Мы гордимся каждым из вас. потому что оставаться украинцем в сегодняшней ситуации. ТАМ.это большой подвиг!
Я знаю. что многие из вас помогают Украине.нашим с вами воинам и за это низкий вам всем поклон!
Я .как и многие жители Украины надеюсь. что мы обязательно отпразднуем освобождение нашей украинской земли от падлючих орков.я верю. что настанет тот момент.
Держитесь.как бы не было тяжело!
СПАСИБО ВАМ БОЛЬШОЕ И ЗНАЙТЕ. ЧТО МЫ С ВАМИ!!!!!!
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Знакоміе пестни...
Кіхтенко теж вважає, що Україна не чує Донбас
Субота, 06 червня 2015, 07:41
Набір проблем в області, як і очевидні способи їх вирішення, не зміняться за будь-якого керівника. Про це Кіхтенко розповів в інтерв'ю ZN,ua.
"На жаль, досі в мене жодного разу не було можливості особисто зустрітися з прем'єр-міністром. Тільки в рамках відеоконференцій у складі всіх областей. Я, звичайно, регулярно робив спроби потрапити на прийом, дзвонив, писав, але... на жаль", - сказав він. "Не можу сказати, що мене весь час не чують. Ось недавно відновили залізничне сполучення з Маріуполем. Почули. 7 червня почне ходити поїзд Маріуполь-Львів. Усе це насправді ключові для наших жителів речі. Так вони відчувають свою неподільність з Україною. Тому, повертаючись до запитання про те, працюю я чи допрацьовую, скажу, що справа взагалі не в моїй персоналії. Справа в тому, що набір проблем в області, як і очевидні способи їх вирішення, не зміняться за будь-якого керівника. Адже я сам мав звичку іронізувати над тезою про те, що Україна не чує Донбас. Але це так!". Як повідомлялося, уряд на позачерговому засіданні прийняв і вніс Президентові подання про звільнення голови Донецької ОДА Олександра Кіхтенко. На прес-конференції 5 червня Порошенко заявив, що Кіхтенко найближчим часом понесе відповідальність за зрив побудови оборонних споруд на кордоні.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
... мля с этим строительством оборонных сооружений - жёсткий бизнес ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Оказывается сепары хорошо обучению поддаются попав в плен! (ненормативная лексика)
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
http://svidok.ua/ua/news/article/15426Виступаючи в ефірі програми Шустер Live, заступник командувача АТО Валентин Федичев заявив, що українські військові взяли в полон 12 бойовиків, серед яких є росіяни. Зараз проходить перевірка даних громадян РФ на їх приналежність до регулярної російської армії, - передає nv.ua з посиланням на УНІАН. "В результаті зачистки взято в полон, за попередніми даними, 12 осіб, з яких є громадяни Росії з документами, і зараз проводиться перевірка на їх приналежність до регулярних ЗС РФ", - заявив Федичев.
![]()
Донецкая красавица-2015
http://24today.net/open/434025
Veni Creator Spiritus!
Кто этот лысый хрен с значками и перстнем? Суръёзный дядя.
Муш ейный, я так думаю...
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks