видела вчера бабушку в сильпо с двумя внуками (бабуле лет 50).
они ее так заманали что она начала звонить маме и говорить что она уже не может.
один орал "стикииииз" не переставая, я чуть батоном не отзвиздячела его
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
видела вчера бабушку в сильпо с двумя внуками (бабуле лет 50).
они ее так заманали что она начала звонить маме и говорить что она уже не может.
один орал "стикииииз" не переставая, я чуть батоном не отзвиздячела его
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
а трое детей с маленькими тележками... это финиш.
этож преступление
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
дівчата не лякайте Мадагаскарчика і інших хто планує![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Нортик, ну хіба моєже у тебе бути посидюча дитина?)))
У наших кумів двоє дівчаток. З різницею в чотири рочки. Так от старша - шило. Вона від самого малечку не ходила, а бігала, мама лише кричала: "Сашо, зупинись!". На місці всидіти не могла, тараторила невтомно. Вона й зараз така)))
А менша - абсолютно протилежна. Аб-со-лют-но! Вона дуже довго не ходила - вправно і мовчки повзалаВзагалі любить сидіти і зосереджено чимось займатись. Як розповідала кума, якщо тій кричала "Зупинись!", то цю просила: "Ну давай же, ну біжи!"
Ото де складність: виховуєш однаково, тато один, а діти геть різні і підхід до кожної геть інший.
Сестра моя з'їла свого часу пачку радянського пластиліну натихаряНу, фарби-олівці - то святе.
А сусідський хлопчик в селі (людям зі слабкими нервами не читати!!), поки дорослі на городі жуків збирали, наївся червоних жученят колорадськихпам'ятаю ми, старші, так сміялись. Батькам було не до сміху
![]()
А у нас "тайм-аута" нет ))) Уж не знаю хорошо это или плохо
Ыыыы. У свекра моего тоже такой прикол есть - не отбивать звонок, а у некоторых собеседников тоже. Хорошо, что трифы ща такие, что внутри сети говори сколько угодно (пока не отрубят
)
А я эти смс забываю читатьАбы не форум - и не знала бы
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks