| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
Возле Материка с машин клубнику по 22 продают.... черешня 20-22, малина 15 грн одноразовый маленький стаканчик
класс.Ирчик, я его погуглила (ради любопытства, что ж за чудо такое, что равнодушная к сладкому Зираэль так алчет),
так оказалось что «сто років йому в обід» может звучать как «сделано по ГОСТу», значительно так.![]()
[QUOTE=zoia.zoia;30303081]У нас на Образцова клубника есть по 12. Но с очередью в человек 30.
До этого купила без очереди в другом месте по 14. Достаточно крупная. Пришла в 8. Никого не было. Папа пошел в 9,30 где то и уже человек 10 стояло.[/QUOT
А у Вас на Образцова это образцовский рынок, который на Калиновой ? У нас на Юбилейном от 18 до 28 грн![]()
Сегодня аукцион невиданной щедрости. На Победе большая красивая клубнига по 18.))
Не знаю. Той що я сьогодны зхрумала був бiсквiт+бiзе з масляним кремом та какао або згущенкою, не розiбрала точно' та колiр був не зовсiм бiлий+ бiсквiт+ чи глазур чи якось ще називають товстенький прошарок 2-3 мм. Приготувала майстриня з нашого кондитерського цеху, завтра спитаю що то за рецепт. А збоку горiшки дрiбненькi як за радянських часiв на тортах. Смакота!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks