Шота все притихли, на Орель никто не едет...
Я уже вознамылилась туда при хорошей погоде 6-ого числа. Надо открывать сезон в конце концов.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шота все притихли, на Орель никто не едет...
Я уже вознамылилась туда при хорошей погоде 6-ого числа. Надо открывать сезон в конце концов.
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
Боже збавЯкщо мені смішно - я посміхаюсь і дааааавно вже пофіг, хто що з цього приводу вважає)
Просто в контексті кількаденного срачика в соцмережах з цього приводу, задаюсь питанням: люди, які стверджують, що їм не смішно - сноби, не в темі, чи знають, що насправді смішно?
Скажімо Топ-ґір, як на мене, значно пласкіший і прямолінійніший за сучасний кварталУ картала є дуже об'ємні багатозначні фразочки, зрозумілі не всім
ІМХО знову-таки.
А взагалі, сьогодні хвалитися тим, що не дивишся телевізор, натомість використовуєш інтернет, це як героїновому наркоману хвалитись перед алкашами, що він не бухає![]()
просто мне кажется неактуальным юмор квартала и всё.
чисто субъективно.
если раньше мне было смешно, то сейчас уже нет.
особенно их мультики это финиш![]()
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
нажаль не може привести приклад
настрій не той
зараз взагалі все менше смішного для себе знаходжу.
так само
та чеж не в курсі....
в курсі як раз
Камеди не нравися никогда, а Квартал раньше смотрела и нравился. Сейчас и он для меня не торт.
Не радостно просто мне сейчас. вот и все
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
Ірчик, ти мені краще скажи скільки зараз коштує соєвий соус на Калинівському ринку (Єгора магазинчик).
Той, що раніше коштував 31 за 0,5л.![]()
не знаю. Я сто років не була там. Останнім часом в Метро беру Сен Сой. За 50 з копійками. Для соусів-маринадів мене влаштовує.
От що-що, а Аншлаг не розуміла ніколи
Це неправильно. Жартують і посміхаються навіть на передовій. Сміх допомагає пережити скрутні часи і не схибнутись.
Востаннє редагував Ірчик: 25.05.2015 о 14:37
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks