Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 329 з 665 ПершаПерша ... 229279319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339379429 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 6 561 по 6 580.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    124 було минулого року
    Цього року - по рішенню УЦОЯ "здав".
    А профіль скільки?

Дописів
    10 237

Типово

Мамы, в личных кабинетах уже можно загрузить карточку результатов и заказать электронную копию бланков

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    т.е. даже у детей со 100 баллами документы будут приняты?
    спасибо
    ТАК
    Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    А профіль скільки?
    З подивом дізналася, що згідно з правилами прийому в Гірничому цього року документи будуть приймати у ВСІХ. Ну просто у всіх: "кожен, хто склав позитивно ЗНО з математики, української мови та літератури, а також профільної дисципліни за напрямом і отримав 100 чи більше балів..."

оце конкуууууурс буде!

Та ще й усі кафедри замовили "базовий" рівень замість "поглибленого"....

Даєш націю безграмотних!

Детский врач года 2009 Аватар для ANYTA2006
    Дописів
    14 236

Типово

ТАК

З подивом дізналася, що згідно з правилами прийому в Гірничому цього року документи будуть приймати у ВСІХ. Ну просто у всіх: "кожен, хто склав позитивно ЗНО з математики, української мови та літератури, а також профільної дисципліни за напрямом і отримав 100 чи більше балів..."

оце конкуууууурс буде!

Даєш націю безграмотних
    !
    Типа если бы порог сделали 160 и большинство осталось бы за бортом нация стала бы более грамотная

Дописів
    11 665

Типово

ТАК

оце конкуууууурс буде!

Даєш націю безграмотних!
    Я тому запитувала, що в нас теж профіль на ЗДАВ.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    Типа если бы порог сделали 160 и большинство осталось бы за бортом нация стала бы более грамотная
    Ну да... нашо взагалі вчитись і паритись, якщо все одно поступиш? ;((

Звідки Ви
    Днепропетровск, Левобережный 1
    Дописів
    541

Типово

А подскажите мне про приоритеты. Кто то уже разобрался? Я понимаю, зачем и как я их раставлю. А дальше? Например, пусть пять специальнстей, расставили мы приоритеты, подали заявки , ждем. По балам прошли на специальность 4,5 , а приоритеты там не первые. Нам предложат сдать документы? Или все, пролетели? Ждем специальность с первым приоритетом? Где то я запуталась.
    То что если сразу попадется специальность с первым приоритетом, то только туда это я поняла. А если нет?
    Просто у нас есть несколько специальностей где бы хотел учится, но специальности мечты нет.

Дописів
    2 390

Типово

Ну да... нашо взагалі вчитись і паритись, якщо все одно поступиш? ;((
    Чтобы поступить куда хочешь, а не куда возьмут, это во-первых...
    На бюджет или контракт, это во-вторых..
    А в третьих, мы учимся (или я училась, и сыну внушала) не для оценки, а для себя. Оценка не цель, цель должна быть получить знания, научиться учиться (пригодиться в жизни) и реализовывать свои возможности...
    Оценка отражает не только знания, но и возможности наших детей..

зі 127 двохсотбальників, які складали тест базового рівня, 23 мешкають у Львівській області, по 10 у Івано-Франківській і Дніпропетровській областях та 10 у Києві.

Звідки Ви
    Подгородное - Правда - Центр
    Дописів
    7 824

Типово

Цитата Допис від lanka Переглянути допис
    А подскажите мне про приоритеты. Кто то уже разобрался? Я понимаю, зачем и как я их раставлю. А дальше? Например, пусть пять специальнстей, расставили мы приоритеты, подали заявки , ждем. По балам прошли на специальность 4,5 , а приоритеты там не первые. Нам предложат сдать документы? Или все, пролетели? Ждем специальность с первым приоритетом? Где то я запуталась.
    То что если сразу попадется специальность с первым приоритетом, то только туда это я поняла. А если нет?
    Просто у нас есть несколько специальностей где бы хотел учится, но специальности мечты нет.
    почитайте вот здесь: http://osvita.ua/vnz/consultations/43472/

Дописів
    14 236

Типово

Если по баллам проходите на специальность 4 и 5, то вам предлагают сдать документы на специальность 4, а с конкурсвса в остальных вылетаете

Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від tanyavv Переглянути допис
    На бюджет или контракт, это во-вторых..
    А в третьих, мы учимся (или я училась, и сыну внушала) не для оценки, а для себя. Оценка не цель, цель должна быть получить знания, научиться учиться (пригодиться в жизни) и реализовывать свои возможности...
    Оценка отражает не только знания, но и возможности наших детей..
    Абсолютно согласна.

Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    Если по баллам проходите на специальность 4 и 5, то вам предлагают сдать документы на специальность 4, а с конкурсвса в остальных вылетаете
    Неверно, вылетает с конкурса на специальность 6-15, а на 1-3 остается в конкурсе.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від tanyavv Переглянути допис
    Нажаль, тих, хто в 16 років знає, ким він хотів би бути - одиниці. Решті все одно

Насправді буде 1 хвиля і "добір"
    Всі подають заявки, куди хочуть, але вказують пріоритет. Публікується рекомендація. Але замість того, аби ВСІ виші рекомендували людей з найвищими балами, вони будуть рекомендовані за пріоритетом. З 15 Ваших заяв "спрацюють" 2-3-4, де ви
    - достатньо конкурентні по ваших балах
    - немає людей з ВИЩИМИ балами, які вказали цю спеціальність/виш як ВИЩИЙ пріоритет, ніж Ви.

Типовий приклад (з минулого року, без урахування пільг):
    людина написала заяви і передбачила пріоритети:
    1. Системний аналіз - ІПСА КПУ
    2. Програмна інженерія - КПІ
    3. Комп'ютерні науки - КПІ
    4. Системний аналіз - КНУ
    5. Прикладана математика - КНУ
    6. Програмна інженерія - КНУ
    7. Системний аналіз - НГУ
    8. Програмна інженерія - НГУ
    9. Технічна кібрнетика - ДДУЗТ
    ...
    має 630 балів

По завершенню конкурсу:
    1. 279 місце на 100 бюджетних - не рекомендований
    2. 88 місце на 25 бюджетних - не рекомендований
    3. 101 місце на 30 бюджетних - не рекомендований
    4. 288 місце на 125 бюджетних - не рекомендований
    5. 48 місце на 50 бюджетних - рекомендований - має привезти оригінали протягом тижня. Не привіз - його місце займе людина по "добору".
    6. і далі - в списках участі не бере, якщо не подасть заяву "прошу скасувати мою реєстрацію з пріоритетом №5"

В останній день (може два) буде те, що називалося раніше "третя хвиля" - якщо рекомендовані не привезли документи, або в останній момент скасували реєстрацію заради менш рейтингової (за бажанням) спеціальності, в групах з'являються діри. Вони заповнюються тими, хто не був рекомендований, але приніс документи і вищий по рейтингу загальному.

Розставлення пріоритетів - найважливіше цьогоріч у всьому вступі.
    І не лише тому, що від цього залежить, куди ви поступите. А й тому, що на 80% буде визначати скільки бюджетних місць буде у вишах НАСТУПНОГО РОКУ. Надалі бюджет роздаватимуть по рейтингу.

Звідки Ви
    Подгородное - Правда - Центр
    Дописів
    7 824

Типово

Розставлення пріоритетів - найважливіше цьогоріч у всьому вступі.
    І не лише тому, що від цього залежить, куди ви поступите. А й тому, що на 80% буде визначати скільки бюджетних місць буде у вишах НАСТУПНОГО РОКУ. Надалі бюджет роздаватимуть по рейтингу.
    А когда будет известно сколько бюджетных мест на каждую специальность в ЭТОМ году?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    А когда будет известно сколько бюджетных мест на каждую специальность в ЭТОМ году?
    цього року гарантовано залишається по 80% від минулорічної квоти
    ще 20% від квоти кожного вишу буде розіграно між вишами, які набирають ОДНАКОВІ спеціальності пропорціно конкурсу - де вищий рівень заяв ОСТАННЬОГО, хто пройшов на бюджет (у 80%), туди більше.

Дописів
    170

Типово

У моего ребенка балл за сочинение ниже ожидаемого. Бланк с сочинением придет в течение 5 дней. По таблице с результатами, она сделала 8-10 стилистических, грамматических или лексических ошибок. По черновику, ошибок 1-2. Как думаете, стоит подавать апелляцию?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від MAMAvrednaja Переглянути допис
    У моего ребенка балл за сочинение ниже ожидаемого. Бланк с сочинением придет в течение 5 дней. По таблице с результатами, она сделала 8-10 стилистических, грамматических или лексических ошибок. По черновику, ошибок 1-2. Как думаете, стоит подавать апелляцию?
    Я б особисто своїй дитині радила подавати апеляцію. Хоча хтось казав, що іноді й знижують бали
    Ось тут департамент освіти ОДА дав деякі роз'яснення.

Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від MAMAvrednaja Переглянути допис
    А копию работы может можно заказать? В черновике может быть и не так как в оригинале. Просто технически можно переписывая наделать ошибок.

Дописів
    10 237

Типово

Про занижение баллов на апелляции тоже слышала. И тоже на счет апелляции думала именно по сочинению. Но пока не опубликуют работу, тяжело понять - справедливо оценили или нет. А опубликовать ее могут в течении 5-ти дней. Время апелляции пройдет.
    Ну и наша репетитор не советует. Говорит, что редко повышают баллы, чаще оставляют на том же уровне. Во-первых: блюдут честь мундира, так сказать. Во-вторых: если начнут всем повышать баллы, то в следующих годах их завалят апелляциями. Наверняка и слухи по этой причине распространяют о понижении баллов – чтоб сомневающиеся не подавались.

Лена, копию работы можно заказать в личном кабинете.

Сторінка 329 з 665 ПершаПерша ... 229279319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339379429 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті