Конфетко, я не соромлюсь своєї позиції. Як не соромлюсь і критикувати того самого Лікарчука. Ви певні, що це називається "рьяность"?

Цілком логічно, що моя позиція є послідовною і може висловлюватись в будь-яких профільних темах, в яких я беру участь. Ви не згодні?
Я не маю намірів перепрошувати за те, що Ви, сердешна, мусите читати мене "і тут, і там". Таке воно, інтернет-життя. Важке. І взагалі, Ви ж доросла, мусите розуміти, що "жизнь-боль"
Не буду я перепрошувати і за те твердження, що є діти (і я це вам довела власним прикладом), які впорались з "некоректним", "складним" і "дебільним" завданням.
Не буду перепрошувати за те, що навела в якості прикладу свою дитину - так, я дуже рада, що вона вчиться в школі вже 9 років. Саме
вчиться, увесь цей час. І результати її є наочними. І зайвий раз підтверджують, що якщо вчитись - то ЗНО скласти не важко. Я завжди напевне стверджую лише те, що спробувала власним досвідом. Моя дитина - мій досвід. Заперечите?
Я не маю намірів нікого звідси виганяти. І цю Вашу маячню не буду навіть коментувати. Не перший рік спілкуюсь з мамами абітурієнтів, знаю про емоційну напругу і нерви, тож з розумінням ставлюсь до різних, іноді дивних і непередбачуваних, реакцій. З щирим розумінням. Правда. І я навіть не ображаюсь на подібні випади

Я це вислуховую регулярно))))
Моє завдання у цій темі - допомогти і порадити. Кажуть люди, що доволі ефективно. що не може не радувати. А не посюсюкати, витерти соплі і колективно попинати "недолугих" авторів ЗНО, або "ледачу" ПК, або "корупціонерів-викладачів". Я не мушу на догоду Вам, або ще комусь лицемірити і приховувати свою позицію. Навіть якщо вона не співпадає з позицією "адекватних мам, які прийшли сюди поділитись". Заперечите?
ЗІ: порадила би випити для зняття стресу. Валеріани хоча б. Але рано ще.
ЗІІ: з радістю зніму з себе повноваження автора теми

На Вашу користь, ок? Мені правда, повірте, є чим займатись, крім цієї темки) В автори якої я не напрошувалась, це вже точно))
Bookmarks