уже и каштаны цветут, а я только сегодня заметила)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
уже и каштаны цветут, а я только сегодня заметила)
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
мені ця лядська музична школа в останній рік заважала ну дуже сильно: любовні пригоди, трагедії, трикутники і все таке.. а тут - іспитиНіякого особистого життя!
Коротше, на іспит з сольфеджіо я примчала хвилин за 10 до його закінчення, на муз.літ я не з'явилась взагаліНу, а на іспит по ф-но мене вчителька привела буквально за шкирку
Відіграла на 5, з решти поставили трійки і з полегшенням зітхнули, випустивши мене))))
Атестат (чи диплом? я вже не пам'ятаю, як воно звалось) мама у мене одразу забрала, бо я упродвж 4 років погрожувала порвати його на клаптикиТак він досі у неї і зберігається, а за інструмент відтоді я сідала максимум пару разів))
Мене взагалі у садок віддали в чотири з гаком. Бо я вже сама просилася![]()
Бо "общитєльний я! Комунікабєльний!" (с) КВН Днєпр
А я ж сова... ще й яка! Але вставала... тяжко було, но сама ж просилася
І в музичну школу сама просилася. Віддали (у другому класі загальноосвітньої школи). Не жалкую зовсім і рада, що закінчила її.
а я на музику просилась, но родители, имея горький опыт в детстве, не спешили меня в муз. школу отдавать. А потом и перехотелось)
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
у батьків стоїть мій інструмент. Шикарне фортепіано! Шукаю, кому пристроїти - бо такий інструмент шкода викидати, батьки ремонт хочуть робити, а мені в однокімнатну ставити нема кудиЯ згодна навіть доставку з іншого міста взяти на себе. А нікому зараз гарні інструменти не потрібні... на жаль
![]()
Мой понимает изначально, что пару серий мультов можно посмотреть, но торговаться потом еще за пару серий лучше не надо)))))))), за это время просыпается окончательно и потом неспеша собираемся. Главное - что без психов со стороны родителей и без психов и слез со стороны ребенка). И у всех шикарное настроение). А в группу приходим обычно в 7.15-7.20, так мы далеко не первые. Многим родителям на 8 на работу через весь город добираться. Ну, и у нас садик таки далеко, минут 20 ходьбы. Или 10 минут до стоянки и 5 минут на машине. Короче - то на то и выходит)))).
Мои тоже меня не отдали. И слава Богу))))))))))
Та не майже, а самый настоящий жаворонок))). Но все равно иногда бывали моменты, когда он сам не просыпался, а я его будила. Ну вот будила попозже, чтобы лишние 5 минут поспал, но времени на мульты и на поваляться не оставалось уже. Так слезы были гарантированы..... я больше связываю с тем, что деть мой не может резко проснуться, подоравться и собираться, все должно быть без спешки, но вовремя (я сама такая).
а ми сьогодні попрацювали на дачі. і я накосила собі конвалій! для мене весна не склалася, якщо не було конвалій. тепер сиджу і наркоманю
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks