Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 26 з 92 ПершаПерша ... 16171819202122232425262728293031323334353676 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 501 по 520.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    13 721

Типово

"...бомжів вигнати..."
    Куди?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Я ж показав світлину 76 року. Звичайна площа, бомжів вигнати, дерева-квіти оновити/досаджати, тропу по якій народ ходить зробити офіційною (покласти плитку). Ніяких багатомільйонних проектів з відкатами.
    Ну а я что писал?
    Посыл был в другом - в том чтобы не рушить, а созидать. Если бы площадь привели в порядок: нормально заасфальтировали, клумбы разбили, возможно тропинки проложили, заборчик поставили (чтобы траву не вытаптывали), бомжей с торговцами разогнали ну и много т.п. (самое главное, чтобы этот порядок потом поддерживали), то исчесзновение Петровского возможно никто и не заметил бы.
    Воплотите - в добрый час!

ПС. Меня на этой площади еще бесит отсутствие подъезда к вокзалу без заезда на платный паркинг. Какого там шлагбаумы понаставили и запрещающими знаками все обвешали?
    Востаннє редагував Большой Боб: 05.05.2015 о 10:39
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    "...бомжів вигнати..."
    Куди?
    Да в расход их.Вместе с цыганвою.))) И бродячими собаками.

Дописів
    8 427

Типово

"...бомжів вигнати..."
    Куди?
    На поля, в колхозы, в фермерские хозяйства, в опустевшие деревни и села. И жилье им там будет, и хавчик сами себе вырастят.

Дописів
    13 721

Типово

Ще один висновок по темі - як тільки деякі форумчани задають "неудобные" питання чи роблять гострі зауваження - ch2000 у своіх відповідях пише усіляку дурню, намагаючись цих людей принизити ( про рівень інтелекту, рахувати чужі гроші і т. п.)
    Ось ирина бойко, виклала про себе інфу. Задала питяння конкретне. І що? У відповідь - трололо та приниження...
    А ch2000 - темна кобилка... Чиіх будете? На кого і для чого туточки працюєте?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    На поля, в колхозы, в фермерские хозяйства, в опустевшие деревни и села. И жилье им там будет, и хавчик сами себе вырастят.
    Ага..

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Ага..
    Ну ,может, Vendis в качестве рабов их видит в фермерском хозяйстве )))...Да и колхозов нет давно )))
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Я ж показав світлину 76 року. Звичайна площа, бомжів вигнати, дерева-квіти оновити/досаджати, тропу по якій народ ходить зробити офіційною (покласти плитку). Ніяких багатомільйонних проектів з відкатами.
    А что сейчас мешает выгнать бомжей и торгашей, и заняться благоустройством?...А то как то странно получается: пока стоит этот чёртов памятник, никто порядок не наводит, а уж когда повалят, то тогда и возьмутся...Может быть...Или не возьмутся.
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    А что сейчас мешает выгнать бомжей и торгашей, и заняться благоустройством?...А то как то странно получается: пока стоит этот чёртов памятник, никто порядок не наводит, а уж когда повалят, то тогда и возьмутся...Может быть...Или не возьмутся.
    Тцю, ну памятник же мешает.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Это вы ,Вендис ,мыслите логикой НОРМАЛЬНОГО человека.Не бомжа.
    А они мыслят по иному.Работать они НЕ БУДУТ ПО ЛЮБОМУ-ибо они ассоциальны.,и для них намного проще милостыню просить ,да обьедками питаться.Своя психология извращенная.
    Я с ними сталкивался,пытался на работы привлечь-ага..Щас-с...)))

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Это вы ,Вендис ,мыслите логикой НОРМАЛЬНОГО человека.Не бомжа.
    А они мыслят по иному.Работать они НЕ БУДУТ ПО ЛЮБОМУ-ибо они ассоциальны.,и для них намного проще милостыню просить ,да обьедками питаться.Своя психология извращенная.
    Я с ними сталкивался,пытался на работы привлечь-ага..Щас-с...)))
    А как привлекали? Поделитесь опытом...

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

А как привлекали? Поделитесь опытом...
    Та на погрузочно-разгрузочные....
    Сидит шобла,куняет на солнышке.Я подвалил,говорю-господа,есть возможность поднять слегка бабла.Мол ,там закинуть 30 мешочков с мусором на авто.И это будет вам стоить столько то..Они бошками немытыми покрутили ,говорят-ок...
    Перенесли парочку мешков,один порвали ,когда волокли -и послали меня нах...Это ,говорят,работа ФИЗИЧЕСКАЯ...Не для нас...Можно подумать,шо они -работники умственного труда..))))
    Так шо влепил им поджопник -и сам все перетаскал...
    Да быдло они,бомжи эти....Начинают тебя понимать,когда ты их дубинкой по конечностям метелить начинаешь...И по иному-никак..(((

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

"...бомжів вигнати..."
    Куди?
    В ЛТП звісно, вам скільки років?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    Да в расход их.Вместе с цыганвою.))) И бродячими собаками.
    У вас якісь дивні методи. Щось з психікою?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Все робиться поступово, якщо серед площі купа лайна то починати прибирати слід з неї. Про теорію розбитих вікон чули?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    ПС. Меня на этой площади еще бесит отсутствие подъезда к вокзалу без заезда на платный паркинг. Какого там шлагбаумы понаставили и запрещающими знаками все обвешали?
    Ви на виборах в міськраду за кого голосували? До них і питання, таких "паркінгів"-годівниць по місту повно.

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Все робиться поступово, якщо серед площі купа лайна то починати прибирати слід з неї. Про теорію розбитих вікон чули?
    Слышал...И вас тоже услышал...Памятник убрать важнее среди этого гадюшника...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Слышал...И вас тоже услышал...Памятник убрать важнее среди этого гадюшника...
    Так, людям легше гидити серед куп сміття. Прибрати першу проблему, потім інші.

Коли вбивці багатьох людей стоїть величезний пам'ятник, казати що торгувати краденими телефонами це погано якось тупо.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Ви на виборах в міськраду за кого голосували?
    Ни за кого. Я там никого не знаю. Реально не знаю, чем мог похвастаться тот или иной кандидат. И на грядущих выборах тем более не буду голосовать. Простите в сортах говен не разбираюсь (с).

До них і питання, таких "паркінгів"-годівниць по місту повно.
    Вопрос не столько в кормушке (она почти законна), сколько в "загонялове" в нее! Кстати писал несколько запросов по тем шлагбаумам (не на парковке, а на объезде вокруг нее) и идиотским знакам, тупо игнор - ни ответа, ни привета.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    13 721

Типово

Це ж треба ,для ch2000 пам*ятники поганим представникам минульщини - це перша проблема та головна причина негараздів й сміття в нашій краіні...
    Так, будувати сцени для несення національноі культури в маси городян на місці зруйнованих пам*ятників ch2000 не хоче.
    А харі рами сьогодні знов танцювали...

Сторінка 26 з 92 ПершаПерша ... 16171819202122232425262728293031323334353676 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті