Допис від
Obelix
Здраствуй синь залетная!
Если ты уже все лавэ пробхал на первомай, и на четвертый день вышел на вынужденный прогул, то сам учи ЦПКУ и ЦКУ, и сам будешь в суде доказывать все обставыны по справи. Вот тебе готовый иск ))
"Позовна заява про визнання договору купівлі продажу вчиненим під впливом обману"
"Щодо обставин справи повідомляю наступне: 45 мартобря 200ХЗ какого года, я, Електормихаил, будучи в состоянии дерилиум тремор, решил нажить денег. Для цього я домовився зі злим Обелєм з оГорода на купівлю його поламаного телефону. Вважаючи Обеля за лоха, я сподівався купити задешево належну йому річ, та надіти на його поламаний телефон новий китайський корпус фірми Nokla, з метою впарити його другому лоху на радіобазарі.
Злий Обель дав показав мені поламаний телефон, включив його, показав несправність, зробив скидку у 20 грн від оговореної ціни, та ми з ним уклали усний договір купивлі продажу поламаного телефону.
Зважаючи на мій стан " у роті коти насрали" та у відповідно до ч. 3 ст.205 ЦК України, я висловив свою згоду мовчанням. На підтвердження моєї згоди на вчинення правочину я передав йому гроші у розмірі 100 грн. У відповідності до вимог ч. 2-5 ст.203 ЦК України, та з урахуванням приписів ч.1-2 ст.205 та ч.1 ст.206 було укладено оскаржуваний договір.
Отримавши куплену річ поклав його до кишені та поїхав додому.
Можливо у тролейбусі я сів на телефон, можливо випадково посьцяв біля двору у карман, замість ширінки, але по приходу додому куплений телефон перестав влючатися.
Будучи у стані крайнього нервовго збудження, я на деякий час впав у стан алкогольного анабіозу. Коли я вийшов з цього стану, я написав злому Обелю, шоб він повернув мої гроші та компенсував мої моральні збитки.
На що злий Обель відмовив, зазанчивши що ЗУ про ЗПС на цей правочин не поширються, гарантійного строку не встановлено, та надані вимоги порушуть звичаї ділового обороту, визначені як "Бачили очі що брали, тепер їжте поки не повилазите".
З такою відмовою я не погодився, тому протягом 5 років, попадаючи то в перманентний бан, то у алкогольний анабіоз, я відстежую його повідомлення у Тирнеті, та після кожного з них (коли буваю в змозі) намагаюся написати щось образливе, щоб пробудити залишки совісті у злого Обеля.
Вважаю що він мене підманув, так як продав поламаний телефон, як поламаний, але він віявився поламаним більше, ніж я сподівався.
Але на всі моє пости злий Обель наді мною знущається та відсилає до суду.
З урахуванням вищеозначеного на у відповідності до ст. 203-206, 214-216, 230 ЦК України прошу суд визнати оскржуваний правочин таким, що вчинений під впливом обману з боку злого Обеля, та стягнути на мою користь з нього гроші з урахуванням вимог ч.3 ст 230 та 625 ЦК України.
Bookmarks