| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я так зрозумів, ви плодами саду не торгуєте, а даєте гостинці багаточисельній родині.
Не можна не похвалити такого господаря.
Але культиватором по саду краще проходити задовго до початку плачу. Врожай буде набагато краще.
А так ви порушите корені, що вже 2 місяці як почали рости.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Ты че,болезная??? Когда я фашиствовал по отношению к украинцам???![]()
К богоизбранным -да,было трошки...
Ну ,со славян немножко посмеивался...Так тож -ЛЮБЯ!!! То ж ,так сказать-обращая внимание на недостатки,над которыми надо работать!!! То ж во благо!!! А на европейцев и и амеров я киваю,как к народам ,к которым надо стремиться!!!! Учиться у них ,и превзойти их!!!(эт я кста,серьезно говорю)
150 плодовых деревьев,75 кустов сортового винограда(прикопной,сцобако),немножко пасеки (15 семей,а было 35 -мне и папе уже тяжко стало тянуть большую пасеку).И главное-очень недалеко от города...
Господи,красота то какая сейчас на дачах....Цветет АБСОЛЮТНО все(заморозков в этом году,слава Богу,не будет),земля (эта черная жирная земля ,этот дар Божий ) тяжело пахнет после дождя....И бескрайнее голубое небо над головой.
Стосовно останнього абзацу я більш ніж погоджуюсь. Холодний квітень та нормальний травень це на порядок краще, ніж навпаки.
А якщо ще згадати, що і у березні і у квітні опади були більше за 200% за норму...
Врожай в цьому році буде і на бахчі.
Але куди ви діваєте стільки плодів свого саду? У вас така величезна родина?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
oleg orenda, що ото за джєнтєльмєн у вас на авці? Цігарка кубінська?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks