| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
как вату штырит в теме. снесут нахрен, как ленина. или ватники полезете грудью петровского защищать?
У вам кашка в голові. В історичному музеї є окрема експозиція присвячена цим покидькам, величезний пам'ятник ніяк не компонується з суспільним осудом вбивць. Про перейменування вулиць Гітлера вже писали.
Ні, на вашу честь площу не називатимемо.В "площадь НЕИСТРЕБИМОГО ИДИОТИЗМА" !![]()
![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Лучше кашка, чем полное отсутствие.Только не нужно мне расказывать про несколько убогих комнатушек музея....Мне эта тема известна лучше, чем вам, раз в 1000.
А про музей "под открытым небом" вам чего-то известно? Нестор Петрович на музейное дело деньжат не пожалел, а у "великих просветителей" даже на примитивный лапидарий ни места, ни денег. Всё натхнення в ломательство уходит.
Да я вроде в Вашу предлагал...Ну скромничаете...., ну и ладно.
Та в кого ви стріляєте і чтм? Балабольством та низьким інтелектуальним рівнем?
Ви я так розумію коли вашого ілліча зносили ховалися під ліжком? А ось слід було прийти і подивитися, я наприклад зустрів свого вчителя історії з універу, йому 75 років, прийшов подивитися на історичну подію.Массовостью прикрываетесь? Прячетесь за спины зевак?Зрители не интересуют. Интересуют "исполнители". Ну так как? Где это ваши "ЧЕСТНЫЕ ОТКРЫТЫЕ ЛИЦА" ???
А вы чем измеряете интелект? Спиртометром? Пардон, я гадюшники не посещаю.
И я там был. И наблюдал этот идиотический психоз воочию. Так сказать: историческое событие.
PS. Впрочем, и при нормальном, "цивилизованном" демонтаже памятника у дворца "Ильича", тоже присутствовал. Там никаких вопросов. Бабуины отсутствовали.![]()
Востаннє редагував Strannik-57: 29.04.2015 о 16:40
Ну насчёт "бажання".....Не поленитесь отыскать темку: Нужен ли городу парк "Ушедших эпох".....А то за 12 лет активной разрушительной деятельности всё недосуг других послушать и буквы небось позабыли....Только сомневаюсь я, что поработать захочется.... Убирать не срать.
А деньжат вы спонсируете. С украденной бронзы. Договорились?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks