| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а ми вчора тата поховали....йой,мамо, як же це дорого...окрім того, шо важко
дякую. гірше всього бабусі...вона сина пережила, поховала... наразі одна жити буде,хоч і недалеко
когда моего отца не стало, мама лежала в той же больнице - он в кардиологии, она - в хирургии... никто (ни медработники, ни пациенты) не смог сказать ей, что этажом ниже ушел из жизни ее муж, позвонили мне, я приехал из днепра в райцентр, где больница, пришел, сказал... Видел своими глазами, как встречают такое известие... и знаю, как потом с этим живут.. и очень вас понимаю и сочувствую. Держитесь.
lago-naki, примите искренние соболезнования (((
Дякую
В субботу похоронили родственницу.
Её сын военный в отставке.
Какой он матюкливый был... жесть...
А с субботы ни одного матюка от него не услышала ((
СпівчуваюБабусі триматись!
Дорого і таааак тяжкоВсі ці процедури, тяганина... Свекра не так давно поховали, пам'ятаю, як воно.
Я після того сказала, що мене - тільки спалити. Без жодних урочистостей і обрядів.
Коли помер дідусь, бабуся, яка вже кілька років практично лежача, не розмовляє і мало що розуміє, кілька днів взагалі навіть не ворушилась практично. Хоча їй ніхто нічого не говорив. Думали, що вже не встане. Але, на щастя, попустило.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks