| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добили "дядю"...
Після скандалу з Мальдівами й коханкою депутат вирішив скласти мандат
П'ятниця, 24 квітня 2015, 10:57
Нардеп від "Самопомочі" Андрій Мірошник вирішив скласти депутаський мандат.
Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті "Самопомочі".
"Я далі вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим більше її не побудують політики, які прикидаються бідними", - зазначає Мірошник.
Депутат зазначив, що збирається повернутись до "улюбленої справи" - телекомунікаційного бізнесу.
"Я завжди був вільною людиною і хочу надалі нею залишатися. Далі буду підтримувати важливі суспільні ініціативи, зокрема допомагати нашим славетним воїнам.
Приношу вибачення усім виборцям, які вважають мою поведінку негідною честі їх представляти", - зазначив Мірошник.
Як відомо, журналісти зафіксували, як депутат Мірошник у Раді планував відпустку на Мальдівах вартістю понад 10 тисяч євро. Депутат писав СМС-повідомлення жінці на ім'я Оля, хоча його дружину звуть Інна.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
испортили жене все планы![]()
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Так и не только приусадебных.
В Одессе было. Квартирка одна а прописано еврейских детишек - на пол-Житомира как раз будет. И им водичку по нормативу. А таки среди евреев имеются умные люди, еще и с инженерным и даже специальным образованием.
Но самое смешное, что никакие расчеты технической невозможности подать по имеющейся трубе данный объем воды не помогли - вердикт суда был чисто украинский: "вы мне ваши формулы с циферками не суйте, у меня вот, документы Кабмина есть".
Интересно, чего отцы детишек на пол-Житомира, просто счетчик не поставили? ИМХО как то не по еврейски)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks