Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 13 з 92 ПершаПерша ... 3456789101112131415161718192021222363 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 241 по 260.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    1 410

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Ну і займайтеся. Ми зноситимо ідолів, ви робіть свою роботу. Які питання?
    Разница в том , что мы делаем свою работу законно. А у вас лицензия на снос и демонтаж есть?

ЗІ гранітні плити в постаменті Леніну були з радіоактивного граніту. На них іноді сиділа молодь.
    Вот здесь и проявилась ваша дилетантность: Все природные материалы извлеченный из земли имеют радиационный фон - это вкратце. Закрадывается сомнение о вашем хвалёном образовании?

Вибачте, проте це логіка планктона. Загиджений під'їзд - не нюхай. Сміття всюди - не дивись. Діється злочин - проходь повз.
    Да у вас все кто ломать не хочет: быдло, нищеброды, совки, планктон и боты, - складывается картинка вашего образа очень занятная
    Востаннє редагував ирина бойко: 24.04.2015 о 09:11
    Жадность и мудрость несовместимы

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Цитата Допис від ирина бойко Переглянути допис
    Разница в том , что мы делаем свою работу законно. А у вас лицензия на снос и демонтаж есть?

Вот здесь и проявилась ваша дилетантность: Все природные материалы извлеченный из земли имеют радиационный фон - это вкратце.
    Тцю, вы шо. Главное ж снести. А все остальное-фигня. Ведь да, ch2000?
    Причем, я так подозоеваю (ну может не точно), на снос памятника какая то отдельная лицензия нужна. Интересно, у орущих про снос она есть?

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Розженемо. Циганок наприклад кілька разів ганяли коли йшли з автовокзалу. Проблема в тім, що з тих яток та у бариг купують люди. Вони(люди) створюють попит... Навіть циганки коли їх разів 20 пошлють нах, звалюють з місця дислокації.
    Я вас понял...Логика простая и железная...Нах бороться со взяточниками, если люди заносят.Нах бороться со скупщиками, если люди покупают краденое.Нах бороться за чистоту, если жильцы мусорят...Валяйте памятники дальше, они ответку не включат...
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Саира Переглянути допис
    Чи покрщеться життя - так ні. Чи спокініше стане народу - теж ні. Так що змінется? Ще одна забоганка когось, хто не відкриває своє обличча, або не відкриває дійсного сенсу своїх намірень.
    За вашою логікою нічого що не приносить гроші робити не слід. Убивцю впіймали навіщо карати/судити/садити? Памятник убивці стоїть? Та нехай, рідним жертв слід опускати очі проходячи повз?

А щодо мотивування до ефективної праці робітників ремонтом приміщення, в якому вони працюють - це нонсенс. Керівник підприємства забобов’язан забеспечити достойні умови праці за для ефективного наслідку роботи своїх колег. Якщо ви тільки тим мотивували своїх співробітиків, тоді не виникає, в мене (а може й не тільки), питань щодо вашого сьогодні.
    Мені найсправді вас дуже шкода, або не реалзація ваших мрій щодо кор’єрного росту чи недостаток саморозвитку привели вас до подібних дій. Бажаю вам дійсного щастя у житті, або в наслідок зазначеного, у вас не було достатньо часу за для таких дрібниць. Всього Вам найкращого.
    Вам слід повчитися теорії мотивування людей. Грошима замахаєтеся всіх мотивувати.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Olya lya Переглянути допис
    Ну да, во всем виноваты люди, которые у них покупают.. В

Це реально так, почитайте тему про звільнення площі Островського, багато хто пише "удобно, вишла с маршруткі, купіла пєчєнько/банан". Попит дає пропозицію. Якби всі люди посилали циганок в сраку, замість віддавати їм золоті прикраси та гроші їх би там не було.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від ирина бойко Переглянути допис
    Не певен, ви всі податки платите? А зарплата біла-білісенька? Ми виконали закон про памятники тоталітаризму. Все законно, демонтував Ілліча професійний альпініст-монтажник.

Вот здесь и проявилась ваша дилетантность: Все природные материалы извлеченный из земли имеют радиационный фон - это вкратце. Закрадывается сомнение о вашем хвалёном образовании?
    Звісно, проте перевищення дозволеного фону в три рази мають не всі, червоний граніт був шкідливим. Я міряв його дозіметром, освідчена ви наша.

Да у вас все кто ломать не хочет: быдло, нищеброды, совки, планктон и боты, - складывается картинка вашего образа очень занятная
    Та ви взагалі нічого не робите! Якби на мою тему ви відповіли своєю з тим що гарного ви зробили, типу онде ламають, а я будую/прибираю/саджаю квіти/годую бездомних тощо. А ви ж нічого не робите...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    Я вас понял...Логика простая и железная...Нах бороться со взяточниками, если люди заносят.Нах бороться со скупщиками, если люди покупают краденое.Нах бороться за чистоту, если жильцы мусорят...
    Тобто замість не смітити треба більше двірників? Почніть з себе, не давайте хабарів та не купуйте крадене, не віддавайте циганкам золоту обручку, а з хабарниками розберуться.

Валяйте памятники дальше, они ответку не включат.
    А хто увімкне "отвєтку"? Ви?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Тцю, вы шо. Главное ж снести. А все остальное-фигня. Ведь да, ch2000?
    Причем, я так подозоеваю (ну может не точно), на снос памятника какая то отдельная лицензия нужна. Интересно, у орущих про снос она есть?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    281

Типово

Это не вы шар на фестивальном разбили ?

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Тобто замість не смітити треба більше двірників? Почніть з себе, не давайте хабарів та не купуйте крадене, не віддавайте циганкам золоту обручку, а з хабарниками розберуться.

А хто увімкне "отвєтку"? Ви?
    Я не даю взяток, не покупаю краденые телефоны и не пользуюсь услугами цыганвы для снятия порчи.Так что с себя я давно начал. А по поводу ответки скажу так, вам бздливо и ссыкотно ввязываться в борьбу с наркоточками и скупщиками телефонов, да и с теми же цыганами.Их крышуют, менты закрывают глаза на всё,потому что там ДЕНЬГИ, а у ваших организаторов нет цели бороться с преступностью и порядком на улицах.У них другие задачи, и вы их выполняете, причём тоже опасаясь,потому что прячете лица под балаклавами.Каждый занимается своим делом,кто то очень точно подметил...
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Це реально так, почитайте тему про звільнення площі Островського, багато хто пише "удобно, вишла с маршруткі, купіла пєчєнько/банан". Попит дає пропозицію. Якби всі люди посилали циганок в сраку, замість віддавати їм золоті прикраси та гроші їх би там не було.
    А еще удобнее торговый центр там сделать. Не? Конечно нет, ведь такая кормушка пропадет.
    Я там редко прохожу, но как то стремно что то покупать. Непонятно вообще от куда это все.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сантино Переглянути допис
    Это не вы шар на фестивальном разбили ?
    Ні не я. Ви хочете поговорити про ту кулю? Була така тема на форумі, здається фірма, що його встановили визнала що розвалився сам через помилку при виготовленні.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Я не даю взяток, не покупаю краденые телефоны и не пользуюсь услугами цыганвы для снятия порчи.Так что с себя я давно начал. А по поводу ответки скажу так, вам бздливо и ссыкотно ввязываться в борьбу с наркоточками и скупщиками телефонов, да и с теми же цыганами.Их крышуют, менты закрывают глаза на всё,потому что там ДЕНЬГИ, а у ваших организаторов нет цели бороться с преступностью и порядком на улицах.У них другие задачи, и вы их выполняете, причём тоже опасаясь,потому что прячете лица под балаклавами.Каждый занимается своим делом,кто то очень точно подметил...
    Ви багато про мене не знаєте.

ЗІ алаверди вам, а що ви зробили? Окрім захисту ідолів в інтернеті?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Ні не я. Ви хочете поговорити про ту кулю? Була така тема на форумі, здається фірма, що його встановили визнала що розвалився сам через помилку при виготовленні.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А еще удобнее торговый центр там сделать. Не? Конечно нет, ведь такая кормушка пропадет.
    Я там редко прохожу, но как то стремно что то покупать. Непонятно вообще от куда это все.
    Пошукайте ту тему, дуже багато людей захищали ті підозрілі ятки з незрозумілими товарами, аргументів доречі було багатенько. І зручно купувати, і робочі місця, і всі вже звикли, і що цікаво "вам би только сносіть, постройтє цивільний ринок, а потом сносітє".

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

У вас часом раніше не був нік Олєчка Скай?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

У вас часом раніше не був нік Олєчка Скай?
    нет
    Пошукайте ту тему, дуже багато людей захищали ті підозрілі ятки з незрозумілими товарами, аргументів доречі було багатенько. І зручно купувати, і робочі місця, і всі вже звикли, і що цікаво "вам би только сносіть, постройтє цивільний ринок, а потом сносітє".
    Ну вы же хотите снести памятник Петровскому? Почему я не могу хотеть снести сей , даже не знаю как назвать, на базар не тянет

Дописів
    13 721

Типово

Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    281

Типово

Ага сам http://dnepr.comments.ua/news/2014/02/24/160027.html

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Ви багато про мене не знаєте.

ЗІ алаверди вам, а що ви зробили? Окрім захисту ідолів в інтернеті?
    Специально для вас поясняю, я не защищаю идолов, я пытаюсь понять вашу логику,ваши мотивы для предполагаемых действий...Почему то не получается (((...Но это мои проблемы, я понимаю...

Сторінка 13 з 92 ПершаПерша ... 3456789101112131415161718192021222363 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті