Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 12 з 92 ПершаПерша ... 234567891011121314151617181920212262 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 221 по 240.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    4 941

Типово

Цитата Допис від Olya lya Переглянути допис
    каждый имеет свое личное мнение. Вы мне запрещаете его иметь и высказывать в этой теме? Вы последовник Петровского?
    И да, если Вы не заметили, я уже выражала свое мнение на страницах сей темы. В чем проблема?
    Вот я например так и не услышала ответа, что произойдет после сноса памятника. Что поменяется в стране?
    Хорошо еще раз повторюсь. А существует ли вообще связь между гуманитарной сферой и экономикой государства? Ответ - существует. Она не такая прямолинейная, поэтому и позволяет вам так ставить вопрос. не проявляется в краткосрочной перспективе. Но народ, отрывающийся от корней, традиций, собственной истории, языка и заменивший это на поклонение идолам (именно так, не памятникам - идолам) обречен на вымирание и в экономике и свое порабощение или ассимиляцию другими народами.
    И еще раз повторюсь глупо противопоставлять одно другому и ставить между сносом идолов и строительством дорог союз или вместо и. Делать надо и то и другое.
    Мы не предатели. Мы выполняем секретную миссию вхождения русского мира в ЕС с целью подрыва его изнутри. Владимир Владимирович Петров - Водкин.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Sandra1111 Переглянути допис
    Под моими окнами чистота и порядок, стоянку убрали, столики тоже. Продавцы с выносными столиками возле Аптеки медицинской академии мешают проходу людям. Не чем заняться - займитесь ими, постройте приют для бомжей, а то ломать -проще всего.
    Навіть не уявляю місце з видом на істукан Петровського де чисто та немає яток з барахлом... Чи у вас вікна у двір?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Ну ок. Снесли памятник Ленину на площади, площадт переименовали. Что то поменялось в лучшую сторону?Что?
    Влштували з мешканцями толоку, прибрали сміття у дворі, посадили квіти в квітниках, полагодили лавки для бабусь. "Что ізмєнілось? Газ подєшевєл?" ніфіга, від прибирання сміття газ не дешевшає, зарплата не зростає, проте стало краще. Зрозуміло?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Влштували з мешканцями толоку, прибрали сміття у дворі, посадили квіти в квітниках, полагодили лавки для бабусь. "Что ізмєнілось? Газ подєшевєл?" ніфіга, від прибирання сміття газ не дешевшає, зарплата не зростає, проте стало краще. Зрозуміло?
    Нічого не розумію... У вашому дворі стояв пам*ятник?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Я просто хочу для себя лично понять. Ну стоит уже памятник, занимает какое то место в городе. Снести его гораздо проще, чем что то вместо него поставить, чем стабилизировать экономику например, отремонтировать дороги, убрать мусор с улиц, пустить нормальный общественный транспорт и тыды
    Ну ось ви наприклад не зносите пам'ятники? Я так розумію ви зараз стабілізуєте економіку, прибираєте сміття, ремонтуєте дороги та громадський транспорт?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Нічого не розумію... У вашому дворі стояв пам*ятник?
    У моєму місті в самому центрі була купа сміття, я разом з іншими активними мешканцями прибрав її. Газ не здешевшав, ковбаса не стала по 2.20 ре, проте стало краще.

Дописів
    13 721

Типово

На питання

Olya lya
    Ну ок. Снесли памятник Ленину на площади, площадт переименовали. Что то поменялось в лучшую сторону?Что?
    Ви відповідаєте
    То й подумалось що, мабуть, у дворі якійсь пам*ятник стояв, а тепер на його місці лавки для бабусь...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

То й подумалось що, мабуть, у дворі якійсь пам*ятник стояв, а тепер на його місці лавки для бабусь...
    То я навів приклад нематеріально покращення від виконаної дії.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Цитата Допис від vvpv Переглянути допис
    Хорошо еще раз повторюсь. А существует ли вообще связь между гуманитарной сферой и экономикой государства? Ответ - существует. Она не такая прямолинейная, поэтому и позволяет вам так ставить вопрос. не проявляется в краткосрочной перспективе. Но народ, отрывающийся от корней, традиций, собственной истории, языка и заменивший это на поклонение идолам (именно так, не памятникам - идолам) обречен на вымирание и в экономике и свое порабощение или ассимиляцию другими народами.
    И еще раз повторюсь глупо противопоставлять одно другому и ставить между сносом идолов и строительством дорог союз или вместо и. Делать надо и то и другое.
    Не спорю, делать нужно и то и другое. Только пока у нас только идолов сносят
    На питання

Ви відповідаєте

Это не я отвечала

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Ну ось ви наприклад не зносите пам'ятники? Я так розумію ви зараз стабілізуєте економіку, прибираєте сміття, ремонтуєте дороги та громадський транспорт?
    Каждый должен заниматься своим делом

У моєму місті в самому центрі була купа сміття, я разом з іншими активними мешканцями прибрав її. Газ не здешевшав, ковбаса не стала по 2.20 ре, проте стало краще.
    Ну поздравляю. Горы мусор прежде всего не должны появляться. В чем стало лучше? Может чище?
    Ну например, в плане бреда. Вам, или мне, не важно, на предприятии, где вы руководитель, нужно каким то образом повысить ЗП, Вы как руководитель по идее должны над этим подумать. Вместо этого Вы решаете "А давайте пойдем все вместе подметать.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Каждый должен заниматься своим делом
    Ну і займайтеся. Ми зноситимо ідолів, ви робіть свою роботу. Які питання?

Ну поздравляю. Горы мусор прежде всего не должны появляться. В чем стало лучше? Может чище?
    Ну например, в плане бреда. Вам, или мне, не важно, на предприятии, где вы руководитель, нужно каким то образом повысить ЗП, Вы как руководитель по идее должны над этим подумать. Вместо этого Вы решаете "А давайте пойдем все вместе подметать.
    Ну наприклад я був керівником на підприємстві, і знаю окрім зарплати мотивувати робітників можна ремонтом в кабінеті. Зарплата звісно не збільшилася проте краще стало.

ЗІ гранітні плити в постаменті Леніну були з радіоактивного граніту. На них іноді сиділа молодь.

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

ch2000, а может вначале соберёте своих бывших сослуживцев и разгоните барыг с мобилками , цыган-попрошаек и наркоточки ? ...Тут по осени была темка, про скупщиков телефонов краденых на Островского, так желающих самостоятельно разогнать это кодло нашлось человек 5, а просмотров темы было около 2000...вот так и живём
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 219

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    ch2000, а может вначале соберёте своих бывших сослуживцев и разгоните барыг с мобилками , цыган-попрошаек и наркоточки ? ...Тут по осени была темка, про скупщиков телефонов краденых на Островского, так желающих самостоятельно разогнать это кодло нашлось человек 5, а просмотров темы было около 2000...вот так и живём
    Это ж сложнее. Возникнет сопротивление.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 219

Типово

Навіть не уявляю місце з видом на істукан Петровського де чисто та немає яток з барахлом... Чи у вас вікна у двір?
    Я смотрю ему в глаза

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    Розженемо. Циганок наприклад кілька разів ганяли коли йшли з автовокзалу. Проблема в тім, що з тих яток та у бариг купують люди. Вони(люди) створюють попит... Навіть циганки коли їх разів 20 пошлють нах, звалюють з місця дислокації.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Я смотрю ему в глаза
    Тобто бачите майже всю площу? Дійсно кажуть "красота в глазах смотрящєго"...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 219

Типово

Не нравится - не смотрите!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Не нравится - не смотрите!
    Вибачте, проте це логіка планктона. Загиджений під'їзд - не нюхай. Сміття всюди - не дивись. Діється злочин - проходь повз.

Дописів
    339

Типово

Ну і займайтеся. Ми зноситимо ідолів, ви робіть свою роботу. Які питання?

Ну наприклад я був керівником на підприємстві, і знаю окрім зарплати мотивувати робітників можна ремонтом в кабінеті. Зарплата звісно не збільшилася проте краще стало.

ЗІ гранітні плити в постаменті Леніну були з радіоактивного граніту. На них іноді сиділа молодь.
    Ну, так і займались би своєю справою, а не спонукали нород до дій, що не приведуть до ніякого результату. Чим краще стане, після демантажу (в кращему випадку) пам’ятника архетектури, народу? Чи покрщеться життя - так ні. Чи спокініше стане народу - теж ні. Так що змінется? Ще одна забоганка когось, хто не відкриває своє обличча, або не відкриває дійсного сенсу своїх намірень.
    А щодо мотивування до ефективної праці робітників ремонтом приміщення, в якому вони працюють - це нонсенс. Керівник підприємства забобов’язан забеспечити достойні умови праці за для ефективного наслідку роботи своїх колег. Якщо ви тільки тим мотивували своїх співробітиків, тоді не виникає, в мене (а може й не тільки), питань щодо вашого сьогодні.
    Мені найсправді вас дуже шкода, або не реалзація ваших мрій щодо кор’єрного росту чи недостаток саморозвитку привели вас до подібних дій. Бажаю вам дійсного щастя у житті, або в наслідок зазначеного, у вас не було достатньо часу за для таких дрібниць. Всього Вам найкращого.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

Розженемо. Циганок наприклад кілька разів ганяли коли йшли з автовокзалу. Проблема в тім, що з тих яток та у бариг купують люди. Вони(люди) створюють попит... Навіть циганки коли їх разів 20 пошлють нах, звалюють з місця дислокації.
    Ну да, во всем виноваты люди, которые у них покупают.. Вы их нормально розганите, что бы они там не стояли, и покупать у них ничего не будут. Они уже реально прикумарили. Это не только в районе воказал-островского, но и на европейской площади. Это там где я бываю. Наверняка есть и в других местах.
    Кілька разів ганяли.... я котов во дворе гоняю, и шо?

Сторінка 12 з 92 ПершаПерша ... 234567891011121314151617181920212262 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті