| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ПС. С набережной тоже логично предположить подобное. О том что впереди т-образный перекресток ничто не предупреждает. Подъезжаем к нему в средней полосе и что дальше? Направо нельзя, едем до середины дороги прямо, а там уже вариантов не остается. Правда не известно, как к такому отнесутся гайцы и суд.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Дык это...Там же (на ул.Ленина) "кирпич" висел над левой полосой,и сплошная имелась (полоса для "особых",но вот странно,шла она не до роддома,как было бы логично предположить). Вот люди,видать по привычке, и ездють так - левую полосу оставляют свободной.Ну,оно наверно,и правильно - а вдруг кому срочно рожать приспичит?
З чого б це я просинався?Мені і так добре,саме три роки вже.
Що за дурний тон - розписуватися за інших,переходити на особистості?Фу!Взагалі,Вам не здається,що Ви б мали тут висловлюватися російскою мовою,бо так це робить більшість на форумі?Ні?Отож і оно!Кажіть за себе,а не за інших,та й ще так безапеляційно - "мали б скінчитися".З чого це?!Якщо не буде цигарок,звичка палити нікуди не дінеться - будем курить папиросы.
А я поворачивал и буду там поворачивать со среднего ряда.Даже если Вам вдруг приспичит рожать в карете скорой помощи по пути в роддом №1.Или там уже и роддома нет?!
![]()
Ну так правильно, движение возможно только в одном направлении, установленному знаками, разметкой или конфигурацией, проезжей части. Поэтому имеется ввиду не перекрёсток а конфигурация проезжей части в месте поворота, т.е. на пересечении проезжих частей. Смысл этого пункта в том, что траектории движения с соседней левой полосой никак не пересекаются, естественно если двигаться в пределах пересечения в своей полосе. Кроме того на Кирова есть и знак "Движение налево" перед вторым пересечением, т.е. одно направление установлено и знаком.
В какой-то степени этот пункт логически должен разрешать и поворот из любой полосы налево на обычном т-образном перекрестке даже с крайней правой, т.к, когда начинает осуществляться поворот налево, возможности поехать в другом направлении уже нет, и ведь водитель может занять правую для движения прямо, а потом, выехав на середину перекрестка просто вынужден повернуть налево.
Я уже думал, внести предложение по этому пункту в проект нового Закона "О дорожном движении и его безопасности", но наверное уже поздно, Караваев уже выставил окончательную версию, я даже с опозданием в несколько часов прислал ему ещё несколько замечаний, которые накопал в проекте, не знаю внесет ли.
Я ще й на червоний іноді їздю,то й що?Але ПДР при цьому не порушую.
Піду на таран,розстріляю,хату спалю,"предам геенне огненной" и т.п.доречі, а якщо вам приспічить рожать в тому роддомі, а хтось інший якось не так їхатиме?(Я так розумію,Вас більше хвилює можливе покарання,ніж здравий глузд.)
На тому перехресті (Ленина-Набка) для повороту ліворуч не так вже й багато машин буває - 4-5,більше мені не траплялось.Ніщо не заважає на "червоний" стати у середній смузі,а при включенні "зеленого"- зайняти ліву смугу та повернуті з неї (або ж з середньої). Ті знаки,які там зараз є (нема),дозволяють це робити.
Якщо ж зробити так,як пропонуєте Ви,то ліва смуга буде майже завжди зайнята.
Якщо зробити,як було раніше ("кирпич") - стане неможливим поворот ліворуч з лівої смуги,що може призвести до створення "затору"(5 авто).Як на мене,другий варіант більш розумний.
Востаннє редагував Serg S: 20.04.2015 о 09:26
Поворачиваю где хочу и куда хочу. Мусора меня не пугают. Пугают недалекие блюдятели ПДД орущие "айайайа...нарушитель, гад, мерзавец, придурок..." при том, что, кроме более быстрой разгрузки перекрестка, никакой разницы и нет. А стоит прицепить тудой знак(который или раньше висел но стырили, или стырили сразу и не повесили) и они тож начинают поворачивать как и я ранее...только теперь им "разрешили". тьху.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks