Наш головний Ленин з бронзи був. Де та бронза поділась?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наш головний Ленин з бронзи був. Де та бронза поділась?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Да, интересный вопрос. Такие памятники, в основном, из бронзы делали, цена бронзы на лом - около 50 тысяч гривен за тонну, а в памятнике минимум несколько тонн (ну пусть максимум 5) - вопрос, а куда делись около 250 тысяч хотя бы от одного сваленного в центре памятника - кто это прикарманил?
Це питання на форумі задавали - коли того Леніна звалили.
Ідєали, ідєали...
Мабуть й звалили заради бронзи.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
По Днепропетровской области были разрушены за последний год 15 памятников, не хило... И это только Ленину. А отчеты где, лом куда дели?
https://ru.wikipedia.org/wiki/Памятн...�_Ленину
Знову комусь бронза знадобилася...
У 2007 хоч трохи пояснювали громаді - що-куди
http://stroybiznes.com/news.php?page=542&prof_p=66
Отакі грошики...Памятник компартийному деятелю Григорию Петровскому стоит на Привокзальной площади города.
Авторы идеи с демонтажем памятника Петровскому убеждены, что бронзы, которая пошла на этот монумент, хватит не только на установление памятника жертвам Голодомора, но и на финансирование благоустройства площади
Фигассе... Памятник Петровскому отлит из бронзы, высота 7 метров, вес - 12,5 тонн...
По самым скромным подсчетам, лом бронзы с этого памятника - будет стоить 625 тысяч гривен.
А тому, кто предложит такие деньги переводить (во время кризиса) на установку новых памятников или попил - нужно этот лом в **** засунуть...
Ляшко и Югу Луценко, придумавших именно сейчас такой бред - в спам...
Даже не так. Лом кусковой бронзы - 65 000 гривен за тонну.
http://www.ukrsplav.cc/prays-list
Скажем, памятник Ленину в Запорожье (весом 40 тонн) - может стоить 2 600 000 гривен.
Снесенный памятник в Днепре - около 325 000 гривен.
Памятник Петровскому (весом 12,5 тонн) можно продать на лом за 812 500 гривен.
Таких памятников, за последний год, только по Днепропетровской области было снесено 16 (и это - только Ленину).
Отчетов, куда пошли деньги от снесенных памятников - нет и не было...
Алйо, хто тему замутив, ще не з*сували - кому бронза вкрай знадобилась?
А ніщеброди все про гроші... Ось він совок в головах! "Наваріть, украсть, подєліть", тьху на вас.
Центрового леніна майже всього попиляли на сувеніри, частину вивезли комунальні служби, певен на вивезені шматки мастурбує наша міськрада(ПРасти і комуняки). Леніна біля ДК Ілліча забрав Абрамович, бо той на балансі Петровки. Голова робокопа що біля ОДА була з граніту.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
12.5 тонн на сувениры? Нехилые у вас сувенирыПонравилось? Сколько вам обломиться с сувенирчиков? Не, ну нам нищебродам просто интересно. Мож в долю возьмёте?
Жадность и мудрость несовместимы
Знайшовся власник сувенiра. "Це погано. Це не я. Але так треба i сувенiр маю"
- А як з Леніним бути?
- Не може бути Європейська площа зі стоячою піднятою вперед рукою Леніна. До речі, знаєте, що він нам показував? Ну ось що він нам показував? (пам'ятник Леніну, знесений в центрі Дніпропетровська 22 лютого, був з простягнутою рукою в бік річки Дніпро, - Сегодня.ua). Якщо не можете тут жити, підіть в Дніпро і утопіться. Це я жартую, звичайно. Пам'ятник нічого не символізував. Цей ідол упав (відкриває ящик робочого столу і дістає частину пам'ятника). Ґудзик від його пальто в мене є. Це не я її відбивав. І шкодую, що з самим пам'ятником вчинили як вандали. Так не робиться, це погано. Але те, що сталося, мало статися. Не могла Україна звільнитися від тяжкості того часу, не прибравши цю перешкоду на своєму шляху. Я не хочу говорити про особистості Леніна, але зараз жалкую, як православна людина, що його тіло не поховане.
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Оооо, срываетесь на личность, что дальше? Ошибки в тексте искать начнёте?![]()
Я против вандализма, а то что вы предлагаете - вандализм самый настоящий, и нечего пытаться раскачивать Днепр, ещё и перед майскими.
Я как раз из тех, кто не особо знаком с "творчеством" Петровского, но утомили матросы и революлюционэры , стремящиеся всё разрушить до основания, а затем... Ну вроде что-то построить обещают, но собственно строить не стремяться, более того - делиться деньгами от честно сданного на лом Петровского не хотят - обидно ну!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks