Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 7 з 92 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 121 по 140.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    13 721

Типово

Наш головний Ленин з бронзи був. Де та бронза поділась?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    687

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Наш головний Ленин з бронзи був. Де та бронза поділась?
    Да, интересный вопрос. Такие памятники, в основном, из бронзы делали, цена бронзы на лом - около 50 тысяч гривен за тонну, а в памятнике минимум несколько тонн (ну пусть максимум 5) - вопрос, а куда делись около 250 тысяч хотя бы от одного сваленного в центре памятника - кто это прикарманил?

Дописів
    13 721

Типово

Це питання на форумі задавали - коли того Леніна звалили.
    Ідєали, ідєали...
    Мабуть й звалили заради бронзи.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    687

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Це питання на форумі задавали - коли того Леніна звалили.
    Ідєали, ідєали...
    Мабуть й звалили заради бронзи.
    Не исключено... Что интересно, куда деньги пошли - вообще никто не сказал, не отчитался перед горожанами. Жульё... А ведь это только один памятник, свалили не один.

Дописів
    687

Типово

По Днепропетровской области были разрушены за последний год 15 памятников, не хило... И это только Ленину. А отчеты где, лом куда дели?
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Памятн...�_Ленину

Дописів
    13 721

Типово

Знову комусь бронза знадобилася...

Дописів
    13 721

Типово

У 2007 хоч трохи пояснювали громаді - що-куди
    http://stroybiznes.com/news.php?page=542&prof_p=66

Памятник компартийному деятелю Григорию Петровскому стоит на Привокзальной площади города.

Авторы идеи с демонтажем памятника Петровскому убеждены, что бронзы, которая пошла на этот монумент, хватит не только на установление памятника жертвам Голодомора, но и на финансирование благоустройства площади
    Отакі грошики...

Дописів
    687

Типово

Фигассе... Памятник Петровскому отлит из бронзы, высота 7 метров, вес - 12,5 тонн...

По самым скромным подсчетам, лом бронзы с этого памятника - будет стоить 625 тысяч гривен.
    А тому, кто предложит такие деньги переводить (во время кризиса) на установку новых памятников или попил - нужно этот лом в **** засунуть...

Ляшко и Югу Луценко, придумавших именно сейчас такой бред - в спам...

Дописів
    687

Типово

Даже не так. Лом кусковой бронзы - 65 000 гривен за тонну.

http://www.ukrsplav.cc/prays-list

Скажем, памятник Ленину в Запорожье (весом 40 тонн) - может стоить 2 600 000 гривен.

Снесенный памятник в Днепре - около 325 000 гривен.

Памятник Петровскому (весом 12,5 тонн) можно продать на лом за 812 500 гривен.

Таких памятников, за последний год, только по Днепропетровской области было снесено 16 (и это - только Ленину).
    Отчетов, куда пошли деньги от снесенных памятников - нет и не было...

Дописів
    8 909

Типово

Цитата Допис від zufall Переглянути допис
    большевики в церквях устраивали коровники а мы их бережно в музей?
    Так вы хотите показать что тоже можете, и даже больше?

Цитата Допис від zufall Переглянути допис
    за что? за то что покрошили миллионы людей, но понастроили безвкусных коробок-бараков для рабов?
    вот поэтому и надо все сносить к чертовой матери и переименовывать
    Ага, переименовать и снести. Все коробки, чё. Вместе с Петровским.

Феерические дятлы.

Дописів
    13 721

Типово

Алйо, хто тему замутив, ще не з*сували - кому бронза вкрай знадобилась?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А ніщеброди все про гроші... Ось він совок в головах! "Наваріть, украсть, подєліть", тьху на вас.
    Центрового леніна майже всього попиляли на сувеніри, частину вивезли комунальні служби, певен на вивезені шматки мастурбує наша міськрада(ПРасти і комуняки). Леніна біля ДК Ілліча забрав Абрамович, бо той на балансі Петровки. Голова робокопа що біля ОДА була з граніту.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    1 410

Типово

12.5 тонн на сувениры? Нехилые у вас сувениры Понравилось? Сколько вам обломиться с сувенирчиков? Не, ну нам нищебродам просто интересно. Мож в долю возьмёте?
    Жадность и мудрость несовместимы

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Знайшовся власник сувенiра. "Це погано. Це не я. Але так треба i сувенiр маю"

- А як з Леніним бути?

- Не може бути Європейська площа зі стоячою піднятою вперед рукою Леніна. До речі, знаєте, що він нам показував? Ну ось що він нам показував? (пам'ятник Леніну, знесений в центрі Дніпропетровська 22 лютого, був з простягнутою рукою в бік річки Дніпро, - Сегодня.ua). Якщо не можете тут жити, підіть в Дніпро і утопіться. Це я жартую, звичайно. Пам'ятник нічого не символізував. Цей ідол упав (відкриває ящик робочого столу і дістає частину пам'ятника). Ґудзик від його пальто в мене є. Це не я її відбивав. І шкодую, що з самим пам'ятником вчинили як вандали. Так не робиться, це погано. Але те, що сталося, мало статися. Не могла Україна звільнитися від тяжкості того часу, не прибравши цю перешкоду на своєму шляху. Я не хочу говорити про особистості Леніна, але зараз жалкую, як православна людина, що його тіло не поховане.
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Дописів
    687

Типово

Цитата Допис від Кондратий Переглянути допис
    Знайшовся власник сувенiра. "Це погано. Це не я. Але так треба i сувенiр маю"
    По стране (за последний год) уплыли в неизвестном направлении миллионы гривен с лома бронзы, а вы о каких-то "сувенирах"... )

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від SkyR Переглянути допис
    По стране (за последний год) уплыли в неизвестном направлении миллионы гривен с лома бронзы, а вы о каких-то "сувенирах"... )
    Чи спадало вам колись на думку, що, окрiм вашого тетеревиного токування, людей може цiкавити щось ще? Це форум, в межах теми можна багато про що згадати.
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від ирина бойко Переглянути допис
    12.5 тонн на сувениры? Нехилые у вас сувениры Понравилось? Сколько вам обломиться с сувенирчиков? Не, ну нам нищебродам просто интересно. Мож в долю возьмёте?
    Ви реально бот немісцевий. Наступного дня після зносу народ на площі дуже активно пиляв. А в долю ботів, ніщебродів та представників секс меньшин не беремо.

ЗІ про 12,5 тон, не вірю. Він порожній був мов голова совкофілів. Так само й більшість "пам'ятників".
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    1 410

Типово

Оооо, срываетесь на личность, что дальше? Ошибки в тексте искать начнёте?
    Я против вандализма, а то что вы предлагаете - вандализм самый настоящий, и нечего пытаться раскачивать Днепр, ещё и перед майскими.

Автосимпатия года 2009 Аватар для valeradnepr
    Звідки Ви
    Pidhorodne
    Дописів
    34 593

Типово

Цитата Допис від ирина бойко Переглянути допис
    нечего пытаться раскачивать Днепр, ещё и перед майскими.
    сторонники петровского устроят путч)))

Дописів
    1 410

Типово

Я как раз из тех, кто не особо знаком с "творчеством" Петровского, но утомили матросы и революлюционэры , стремящиеся всё разрушить до основания, а затем... Ну вроде что-то построить обещают, но собственно строить не стремяться, более того - делиться деньгами от честно сданного на лом Петровского не хотят - обидно ну!!!

Сторінка 7 з 92 ПершаПерша 123456789101112131415161757 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті