| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
гривень-гривень)
в мене кум 3 роки тому вівчарку брав - 400єврів. породисті дорогі...і в утриманні також
Та ні, вказують нараховані. Точніше - там є рядки для всього. Ми неодноразово надавали довідки для податкової співробітникам - вказується сума доходу повна, а також сума утримань. В декларації вносяться ж і утримання також. Мета декларації - перерахувати податкові зобов’язання: співставити суми доходів та суми податків реально сплачені і ті, що підлягають сплаті. У випадку якщо "не б’є", то донараховують зобов’язання, або зайво сплачене підлягає поверненню (але цього не люблять, зазвичай просять "зарахувати на майбутнє" або інші варіанти)
Хоча, он Нортик вже заповнив наче. Хай ділиться знаннями![]()
![]()
![]()
нініні. Нортик ще тільки ознайомлюється з інфою![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
а у меня отакой зверь мечта)
![]()
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Я про те, що субсидія призначається виходячи з отриманих на руки грошей.
До речі, як мені пояснила та сама приятелька, якщо навіть якась бабуся забуде вказати якусь там "скарбничку", то штрафувати не будуть. Для цього є оте "обстеження фінансово-матеріального стану", і якщо вона дійсно проста бабулька, без сервизів з позолотою і плазм в усіх кімнатах - пробачать. Якось так.
Всем привет.
Выпала из огородной жизни. Тут уже закупили спидиковского кофе?
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
кстати, с 14.04.15 НБУ приказал жестче следить за оборотом средств на счетах физ лиц
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
з 26.01.2012 живу новим життям...
А у моей соседки вчера хаски молоденькую машина сбила
Р.S. на сколько я боюсь собак, но эту даже тискала
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks