| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
мені лічильник газу потрібен. дууууууже
на все інше вже стоять, з умовами що ні на чому не екномимо, все одно меньше ніж без лічильника. особливо на тепло.
а от газовий якихось неймовірних коштів поставити. 2500(((
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
не тупі, але хотілося б детальну інструкцію з роз'ясненнями. типу -якщо у вас є банківська картк, чи нараховуються відсотки на дебетовий залишок? якщо так, перегляньте виписку...
хоча... я підозрюю, що у нас на підприємстві основна маса співробітників сама декларацію не заповнить (прості тітоньки з освітою ПТУ-технікум..)
навіть стаж роботи перед пенсією просять порахувати ( а куди ж у же простіше???)
може комусь треба цуценята аляскінського маламута? породисті, з документами. звертайтесь!
(кошти від продажу одного підуть на лікування малого)
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=374315
зі: вибачаюсь за флуд
вони класні! подруга запропонувала. з грошима туго, а цуценята її процентні, все одно продавати)
Мавпенятко а тепер докладніше для мене щодо лічильника.
в чому мене наї... обманули)
Будьлаааааааааааасоча.
я
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
ринкова - 10тис +-
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks