Харэ скыглыты - лопату у рукы й упэрэд!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Харэ скыглыты - лопату у рукы й упэрэд!
Но сегодня мне должно было прийти письмо. Обязательно. Только смерть приходит обязательно, полковник. (C)
А як жэ! Авторитет нынешнего премьера.Азаров?Не?
Но сегодня мне должно было прийти письмо. Обязательно. Только смерть приходит обязательно, полковник. (C)
Це монтаж, забагато волосся
А ров под фундамент выкопан?
Ти ба!
А ви кажете "Майдан", "Небесна сотня". Батон головніше......Генпрокуратура взялася за крадіжку "золотого батона" Януковича
Четвер, 16 квітня 2015, 09:25
документ
Генеральна прокуратура відкрила провадження за фактом викрадення цінностей із резиденції "Межигір’я", яка належала раніше екс-президенту Віктору Януковичу.
Про це йдеться у відповіді заступника генпрокурора Юрія Столярчука на звернення депутата від БПП Дмитра Добродомова, яку депутат оприлюднив у Facebook.
Генпрокуратура порушила справу щодо зникнення цінностей із "Межигір'я"
Згідно з документом, відомості про вчинення відповідного правопорушення за ч. 5 ст 185 Кримінального Кодексу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 26 березня цього року.
2 квітня здійснювати досудове слідство у цій справі доручено слідчому управлінню ГУ МВС у Київській області.
"Нарешті правоохоронці таки зреагували на факти зникнення цінностей з Межигір'я, зокрема легендарного "золотого батона Януковича", - зазначив Добродомов.
"Мене обурює, що до оприлюднення мною фактів цих крадіжок, нікому з МВС та Генпрокуратури не було діла до цінностей, вартістю в кількадесят мільйонів доларів, які мали б долучитися як речові докази до корупційних кримінальних справ проти очільників минулого режиму", - додав він.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Скипетр. А что вместо державы?Батон, символ власти в Украине, до сих пор к сожалению
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks