| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ти так це кажеш, ніби та Перемога - в 5 хвилинах від Калинової і я там щодня проїжджаю)))))
ото ж тому, що на випередження зіграла - то й не скалозубитеЯ ж знаю, з ким зв"язалась)))
Мені стільки не треба, мені б на раз-два випити. Арабіки бажано
Учора Львівської пакетик 250 взяла, меленої. Це нам на два дні.
Не бійсь, я тебе навзаєм чимось почастую![]()
Ірчик
Та ты погодь МИ всьо запииисываем (щас не буду на опережение, подожду одну остроумную молодуху))))ото ж тому, що на випередження зіграла - то й не скалозубитеЯ ж знаю, з ким зв"язалась)))
Так тебе молотого или в зёрнах? И именно арабики, или можно чёт ещё пофантазировать?Мені стільки не треба, мені б на раз-два випити. Арабіки бажано
Учора Львівської пакетик 250 взяла, меленої. Це нам на два дні.
Ага, ну ты же спец по сковородкамНе бійсь, я тебе навзаєм чимось почастую![]()
Мне б в глаза твои заглянуть зелёные-зелёные
Не думаю, что Ирчик могла ошибиться! У неё ж проблемы тока с НЕДО-, к полумерам не привыкла, так сказать: или всё, или ничего!)))
ну...я тричі на день. Чоловік теж десь так. Не рахую, чесно кажучи..
Ми п"ємо міцну. Ну, і старенька кавоварка не вельми сприяє економії, мабуть, такА варити сама я лінуюсь.
Я не зважую, знаю, скільки насипати на око. Ото півпакета висипала сьогодні.
Нє, пішла переважила)))) третину))) На 3 дні буде.
Соррі дезорієнтувала)
Наядушко)) а о котрій мну тебе набрати завтра?![]()
Планую на Перемозі бути близько 11.00
Нас шеф інколи відпускає близько 15.00
В цей проміжок часу мені нема різниці.
Як тобі комфортно, так і приходь.
Якщо пізніше, то домовимось.
11-15 годиться. наберу![]()
Перекресток ленина-КМ час назад: стою, ловлю бусик до тополей, слышу - характерный звук деформирующегося металла. Сверху. Поднимаю глаза - с крыши здания летит вниз лист кровельного железа. Упал на тротуар, к счастью, никого (и ничего) не задев - хотя народ там обычно ходит плотно да и машин на обочине припарковано немало... Пипец, весна...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks