| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Макс, та 99% еще и драться за них будут...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
как тут интересно ))) газ дешевеет а вы все ноете? )))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Поясніть що таке тариф курьєр, що за нього півтора? Бува клієнтам відправляю той же роутер, проц тощо. Дав гроші адрес номер мобільного. Жодного разу ніхто не казав півтора. Невже таксисту це менше вигідно коли він сам їде, а не ще три людини в салоні по нашим ї6еням з такими дорогами?
з 26.01.2012 живу новим життям...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Немного раньше "передача" всяких конвертов, папок, свертков оченно мне ндравилась...пока заказов в эфире было побольше. Я брал "посылку" и врубал автозахват в то направление ...и ч-з 10-15 мин вез клиента например с центра на косиора а потом завозил вещь на калиновую...бинго!
А ща так быстро нужный заказ не схватишь(((
зы. Спасибо.
какой такой вапрос шмапрос.)))
Ну во многих службах присутствует подобная услуга...Пойми... это дополнительная услуга и она должна быть дороже.(хоть разговор тут был ваще о вывозе мусора...) Пусть это проще и не сложно и удобно и не напрягает...но это ДОПуслуга...ферштейн?
ні)) я розумію доппослуга коли ти зверху на багажник тулиш лист гіпсокартона тощо.. а відвезти пакунок розміром 20*15 з А в Б..
хер хз ним. проїхали)))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Та отлистай и почитай срачик на эту тему...
Это ДОП...и если он есть в прейскуранте службы то должен быть дороже.
Размер не имеет значения ))))
Я кагбэ беру на себя дополнительную ответственность за твой пакунок...а мож ты тудой сибирской язвы напаковал...или в папке секреты ЮМЗа...или план создания ДнНР...да шо угодно...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks