Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 162 з 370 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212262 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 3 221 по 3 240.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Звідки Ви
    рядом с международным трибуналом
    Дописів
    14 884

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    плохо что Пуйло под боком, а так думаю снесли бы нахер эту надстройку
    зы. без, котов а помните как мы до бана спорили, что при нынешнем законодательстве все добробатовцы, принимавшие участие в так называемой АТО ходят под статьей
    наливай их называет бандформированиями уже в открытую, ждем от Рашки иск в Гаагу и поедут они длинной чередой, к сожалению((
    Если только не начнут действовать первыми.
    По своей глупости действующая власть загоняет людей в угол, а это крайне опасно.
    Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу

Дописів
    46 288

Типово

Мельничук к Днепру каким боком?
    Ты правда думаешь что сейчас Порошенко решает узкий вопрос с Днепр 1? Или чуть шире вопрос с Коломойским?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    3 938

Типово

"Цинічні бандери... бандити в мілітарній формі зі зброєю в руках грабували українців", - Президент Порошенко оговорился во время выступления.
    The only easy day was yesterday (c)

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Арсений Яценюк считает военное решение не лучшим способом урегулирования в Донбассе

Оригинал новости RT на русском:
    http://russian.rt.com/article/81697
    Премьер-министр Украины Арсений Яценюк считает военное решение не лучшим способом урегулирования в Донбассе. По мнению украинского премьера, на востоке Украины нужно действовать дипломатическим путём, передаёт РИА Новости.
    УРА . КОНЕЦ войне.ДА?
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Madame Butterfly Переглянути допис
    В РФ лучше только одно - у них жестко выстроенная вертикаль власти с ПТН наверху и сверхэффективно работает идеологическая обработка населения в СМИ. Польза этого всего для населения сомнительна. О том, что в РФ лучше медицина - на уровне районных поликлиник сравнение не в их пользу. Продукты дороже. В селах разруха больше нашей. Спиваются с 10-12 лет... Ах да, с 1.02.2015 водка подешевела. Достижение, чо.
    ну Вам виднее канеш
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Арсений Яценюк считает военное решение не лучшим способом урегулирования в Донбассе

УРА . КОНЕЦ войне.ДА?
    да, пора отменять военный налог на зарплату.

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    да, пора отменять военный налог на зарплату.
    АГА
    а мне чёто подумалось. может президент когда к военным вот недавно ездил они ему сказали шото на подобии пнх?
    При этом на сторону группировок, подконтрольных днепропетровскому олигарху, могут перейти украинские офицеры, разочарованные политикой государства. Политические элиты также уже стремятся примкнуть к одной из сторон конфликта.
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Дописів
    46 288

Типово

плохо что Пуйло под боком, а так думаю снесли бы нахер эту надстройку
    зы. без, котов а помните как мы до бана спорили, что при нынешнем законодательстве все добробатовцы, принимавшие участие в так называемой АТО ходят под статьей
    наливай их называет бандформированиями уже в открытую, ждем от Рашки иск в Гаагу и поедут они длинной чередой, к сожалению((
    Ты плохо читаешь СМИ. Им уже давненько прямым текстом сказали - время добробатов закончилось - или в ВСУ или Нацгвардию по назначению защищать Родину или.... Например, ребята из Азова спокойны...

Дописів
    17 745

Типово

Группировки, "подконтрольные" днепропетровскому олигархату, сложили оружие и щаз поедут домой к семьям. Не на чью сторону переходить

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ты правда думаешь что сейчас Порошенко решает узкий вопрос с Днепр 1? Или чуть шире вопрос с Коломойским?
    Я так думаю, что бы что предъявить, должны быть хоть какие то намеки на доказательства.
    кроме того ты странно увязал оружейку Днепра с Мельничуком
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Группировки, "подконтрольные" днепропетровскому олигархату, сложили оружие и щаз поедут домой к семьям. Не на чью сторону переходить
    всё решится миром и наконец-то солнышко. мир.птички и никаких русичей км так на сто от границ Украины

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    всё решится миром и наконец-то солнышко. мир.птички и никаких русичей км так на сто от границ Украины
    безусловно

Дописів
    46 288

Типово

Я так думаю, что бы что предъявить, должны быть хоть какие то намеки на доказательства.
    кроме того ты странно увязал оружейку Днепра с Мельничуком
    Ты не уловил. Я думаю сейчас глобально решается вопрос с добробатами. Те которые махновцы и иные теневые дела. Не боевые. Решается естественно так как ты прекрасно знаешь - по закону. Когда дело открывается и дальше эта контролька висит столько, сколько необходимо.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ты плохо читаешь СМИ. Им уже давненько прямым текстом сказали - время добробатов закончилось - или в ВСУ или Нацгвардию по назначению защищать Родину или.... Например, ребята из Азова спокойны...
    читаю я хорошо, а вот ты туговато думаешь (прости)
    время добробатов закончится лишь тогда, когда врага не будет на нашей территории, это горькая правда войны
    сдавать Украину никто не позволит
    зы. а что делает ПС и прочие на передовой АТО?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    город на берегах Борисфена
    Дописів
    428

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    ну Вам виднее канеш
    Рыжий Лис,
    Вы таки правы. Россия - это СССР. Потому что:
    - они самая миролюбивая страна, сеющая мир и добро;
    - а вокруг враги;
    - а капитализм загнивает;
    - а доллар ничем не подкрепленная бумажка;
    - а США скоро развалится.
    Риторика у них так точно совеЦкая осталась.
    Всем, уставшим от моего цинизма, скверного характера и оптимизма, я искренне желаю … ПЕРЕДОХНУТЬ! … Ударение сами поставите.

Циник
    Guest

Типово

"Цинічні бандери... бандити в мілітарній формі зі зброєю в руках грабували українців", - Президент Порошенко оговорился во время выступления.
    сука

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

читаю я хорошо, а вот ты туговато думаешь (прости)
    время добробатов закончится лишь тогда, когда врага не будет на нашей территории, это горькая правда войны
    сдавать Украину никто не позволит
    зы. а что делает ПС и прочие на передовой АТО?
    Глобус, а почему Вы считаете, что это плохо если добробаты расформируют и всех бойцов переведут в ВСУ, ну все порядка больше будет не?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Madame Butterfly Переглянути допис
    Рыжий Лис,
    Вы таки правы. Россия - это СССР. Потому что:
    - они самая миролюбивая страна, сеющая мир и добро;
    - а вокруг враги;
    - а капитализм загнивает;
    - а доллар ничем не подкрепленная бумажка;
    - а США скоро развалится.
    Риторика у них так точно совеЦкая осталась.
    Сударыня, я всегда прав

Автофанат года 2009 Аватар для GlaS
    Звідки Ви
    м. Дніпро, пр. Слобожанський
    Дописів
    25 009

Типово

Красиво сказала
    Alina Mykhailova додає 13 нових світлин.Нас боляче били під ОДА.
    Нас принижували на перших майданівських маршах, закидаючи яйцями та помідорами.
    За нами слідкували лупаті тоновані мерси без номерів, коли ми збиралися на віче.
    Нашим активістам розбивали голови в темних провулках, а вони все одно виходили в помаранчевих касках з перебинтованою головою на наш Майдан.
    Нам погрожували.
    Наша міліція знімала нас на відео та викликала активістів на допити.
    Під нашим театром збиралися люди з російським прапорами і кричали "ДНЕПР ЭТО РОССИЯ" . Вони влаштовували мітинги на підтримку путіна, ходили ходою, гнобили патріотів - І ЇМ БУЛО МОЖНА!
    Наша тодішня правляча влада в обличчях Вілкула, Удода і підлаштовуючогося під всіх мера - були організаторами сепаратистьких мітингів. Вони заважали нам організовувати акції, працюючи на випередження - на місця акцій згонялися комунальні служби.
    Наша ОДА була огорожена парканом змазаним смердючим мастилом, а перед ОДА в два ряди стояли тварі в формі, яким дали право бити та принижувати мешканців.
    На "Слава Україні" від місцевої міліції було чутно з ухмилкою : "Посмотрим кому слава..."
    2 березня 2014 року Ігор Валерійович Коломойський займає посаду губернатора ОДА.
    Вілкули та Удоди закривають рти.
    Прибираються паркани з мусорів.
    Площа перед ОДА тепер відкрита для людей і там збираються мітинги за єдину Україну, за украінський Крим, за "путін какашка".
    Біля ОДА вшановують загиблих Героїв і приходять на зустрічі з бійцями які виїзджають на фронт.
    Люди відкрито ходять з прапорами України. Люди відкрито вдягають патріотичний одяг. Проводяться патріотичні заходи. Малюється величезний тризуб на парусі і місто заповнюється жовто-блакитними кольорами, які так дратують око місцевим сєпарам.
    Всім проросійським дали по щелепі і вони засунули свої триколори в одне місце. Мітингів "Днепр - это Россия, Путин спаси" більше ми ніколи не почуємо при губернаторстві Бєні.
    При ОДА створюється волонтерський центр (єдиний в Україні волонтерських рух, який координується разом з ОДА) та центр Рубана по обміну полоненими.
    ОДА і волонтери - стають однією сім'єю.
    Створюються волонтерські організації, ОДА допомогає їм з приміщеннями і всіляко підримує активістів. Аеропорт Дніпра приймає безліч бортів з пораненими Захисниками. Лікарні та госпіталі працюють в режимі нон-стоп. Запрошуються експерти та професори з закордону.
    За кошти Коломойського створюється перший та єдиний центр по ідентифікації тіл та останків.
    За рік Бєні при владі у Дніпропетровську не роздається жодного вибуху, жодного замаху на життя волонтерів чи сильно активних українців.
    В Дніпрі не допускають "сценаріїв" Харкова та Одеси.
    Хоча проросійських щюрів доволі багато у місті. Вони бояться виходити на мітинги, бо розуміють що панькатися з ними тут не будуть. Вони тихенько пишуть російські гасла на парканах, будівлях. Вони закидують патріотичні графіті червоною фарбою і малюють свастичні символи на тризубах, нагадуючи всім про своє існування.
    Тобто російські настроі в ґрунті Дніпра існують. Цьому ґрунту просто не давали бути родючим. Проросійські паростки душилися моментально.
    Дніпропетровчани спокійно гуляють містом, ходять на роботу. Діти ходять в школи, універи, батьки не бояться за їх життя.
    Яка ціна миру та спокою в Дніпрі? Яка ціна того, що в Дніпрі не працює те, що працює в Одесі та Харкові?
    Яка ціна того, що при Бєні 90% мешканців були впевнені, що ДНР2 в Дніпрі не бувати?
    Я не є політичним анатілтиком, я не знаю хто і скільки в кого вкрав, хто що не подєлів, хто кому що винен і чиї амбіції було зачіплено.
    Я знаю лише те, що при Бєні я, як і більшість дніпрян, знали, що ми можемо жити, працювати, волонтерити, спокійно спати не боючись завтра прокинутися і побачити під вікнами триколор русні.
    Зараз губернатором дніпропетровської області назначено неамбіційну маріонетку та підстилку БПП.
    І мій "тривожний чемоданчик", який пилився вже майже рік у шафі, довелося дістати і поставити на видне місце.
    Довелося в коридорі штабу Армії SOS Дніпро сховати аптечку першої допомоги.
    І в суботу о 14:00 дніпрянам доведеться в чергове виступати проти свавілля влади і мирно повідомити Петра Олексійовича, що ми проти. Ми проти ваших таємних планів і домовленостей. Ми проти "розкуркулювання" олігархів, коли на сході нашої країни йде війна і кожного дня наростає загроза ще більшого військового вторгнення.
    Не можна гратися безпекою цілої області та життями мільйона людей, коли в 200км від них йде війна і русня щоденно прощупує слабкі місці для подальшого прориву.
    А місцеві шакали Дніпра лише чекають влучного моменту та забутої за рік команди фас...
    П.С а якщо ж наше вельмишановне правітєльство через рік вирішило робити чистки олігархам і встановлювати справедливість, давайте спочатку займемося такими нєгодяямі як Ахметов, Фірташ, Рабіновіч, Пінчук , Абрамович і вся інша шайка.
    "Из двух зол наименьшее" , скажете ви? ТАК! Бо по цьому принципу наша держава живе вже рік. І таки давайте, Петро Олексійович, якщо ви керуєте країною по цьому принципу, ви його будете дотримуватися по відношенню до всіх.
    А то нєсправєдліво якось получається, так?...
    А краще, наш президент миру, займіться нагальнішими проблемами, які щодня про себе просто кричать в завуальованих звітах речника ато.
    Припинить розширювати карту окупованих "терористами" територій і губити наших бійців.
    Про злив Мар'їнки вже говорять всі. Чи ви потім по телевізору замилите очі українцям звичними словами "Все йде по плану, це плановий відвод військ"?
    Егеж...
    ППС в цій ситуації я такий же диванний воїн як і більшість українців. Від цього посту нічого не зміниться і назріваючу війну в середині держави ми не ліквідуємо. Просто я хочу, щоб ви розуміли, що ситуація в Дніпрі доволі такі складна, а спокій і претендування на одну з найспокійніший областей здобувалися за цей рік не дуже легко.
    І я дуже прошу вас не поділяти ні мене, ні всіх інших на "табори" Бєні та Пороха/Лєщєнка/Мустафи. Фронт у нас на Донбасі, а ворог в Кремлі.

Тільки разом ми з вами рушійна сила!

Kotov
    Guest

Типово

котов а помните как мы до бана спорили, что при нынешнем законодательстве все добробатовцы, принимавшие участие в так называемой АТО ходят под статьей
    Нет, не помню. Для справки - вы у меня в игноре с мая месяца. Вот как вас понесло от результатов выборов, так и в игноре. На это сообщение решил ответить, так как его отцитировал возар и я его увидел. Так что я не в курсе с кем и по какому поводу вы спорили.
    Я помню как приводил в пример "незаконность" добробатов в случае рукоприкладства на траурной процессии. Тут утверждали, что это не по закону, что они должны соблюдать закон. Я в ответ приводил пример, что никого не волновала законность их действий, когда они шли защищать нас на Донбасс. Более не помню.

Сторінка 162 з 370 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212262 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті