| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А, вспомнила сайт http://hlopok.ua/pelenki.html
Так уже тепла хочется, и форумовку)))
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Нам в 12 недель сказала мальчик предположительно, а когда второй раз пришли, говорит: Девочка.
Мы: Девочка?!?!
Она: А вам что, кто-то мальчика обещал?
Мы тактично промолчали )))
Но может за 3 года она набила руку в этих вопросах )
мы на 8-й день крестили. Мороз и снег был 10 марта 3 года назад )
ХИМЧИСТКА мягкой мебели, ковров, ковролина 067 2994487 Наша темка
Востаннє редагував Ruby Tuesday: 13.03.2015 о 12:11
Я ориентируюсь только на подружкины отзывы, у нее был носфрида и канпол, так вот говорит носфрида фигня полная, длинный и бестолковый, советует канпол, но там цену даже в интернете меньше 250 грн я не находила. А чистый носик вроде девченки хвалят, по цене приемлемо, вот пока на нем отановилась.
Девочки, всем привет от Вики Случайно, они в больничке, все хорошо, капают их для профилактики для деток типа обогащают кислородом или вроде того. ПКС пока не назначали.
Таня и Ксюша, малышки просто прелесть, поскорей бы свою дождаться)))
Мои пролетелки из США и Европы http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=352510
Востаннє редагував _ks_: 13.03.2015 о 01:22
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=397054 Растяжка, гибкость, стретчинг, хореография
ну так - мама то Роллингов любит очень)))
Девы, уберите фотки из цитат, плиз
О, и меня че-то на шитье так и подмывает чего-то красивенькго))) Только есть проблема - я шить не умеюно буду...
из практичного хочу слинговставку себе в пальто - сейчас бы с малой гуляла, нараспашку тупо как-то, гуляем на руках пока что
Дівчата, дякую за побажання!)
Зловила місцевого сісадміна і він зробив нам у номері особистий інтернет, з окремим роутером)) повільний але ж є!)))
Маму з принчепесою відправила спати, а сама нагалася прочитати вас))) все не змогла але трохи в курсі))
Оля Фуфка, великі @@@@@@ тобі!
Ксюша, Марго красуня маленька))
Таня, вітаю Ніночку з даткою! Дуже гарна у сукні))
Інга, співчуваю на рахунок ноуту(( в мене навіть за моі речі мито брали, коли я переселялася з Росіі, це дуже образливо. Тількі якщо хтось перевезе тобі у поізді і коробку окремо від ноута, тіпа свій і б/у, то без податків обійдеться
Татьяночка, Мішенькі скорішого одужання! Багато хто захворів вітрянкою, це одна із причин була що ми втекли, бо Улькі ніяк не можна захворіти зараз, знижений імунітет і атопічний дерматит, погані наслідки можуть бути.
Вікі @@@@@@@@ ти і так крута, що стількі бігала з такою нагрузкою! Сподіваюся жовчний прийде в норму як найскоріше!
Дарочка, а ми виписувалися в сукні)))) тому мабуть і зараз признає тількі сукні і спідниці, штани з боєм)
Надіслано із мого iPad за допомогою Tapatalk
Девочки, по соплеотсосом чистый носик:. Написано , что изготовлен в Донецкой области, город макеевка.
У меня не харьковский. Сайт: chistynosik.prom.ua
«Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»
Н розібралася з таптолком, тут можна мультіцитувати? Бо в мене не вийшло((
Про відпочинок, зупинилися ось тут: http://s-vodogray.com.ua поіхали по купону групона.
Хотіла щоб був басейн, бо мій копчик дає знати, він травмований в 2010, тому вже другу вагітність відчуваю. Басейн невеликий але є де поплавати, правда незручно що по купону тільки з 8 до 12 можна.
На теріторіі є бювєт з водичкою "поляна квасова", роблять через день мінеральні ванни і гідрокомплекс, хоча його не дуже вагітним можна, але мені ставлять мінімальний напір, не роблять массаж спини, звичайно живота)))) тількі ноги, руки і шию) мені подобається дуже)
Номер прекрасний, 2 кімнати, так що коли малявка спить в другій кімнаті себе спокійно почуваєш) в номері ванна з гідромасажем) але нема коли валятися)) якось весь день бігаєш і бігаєш.
Що неподобається, так що опалення прикручено на мінімум, батареї просто не холодні і не теплі, холодно((
В дитячій кімнаті зовсім дубак такий, капець! А Улька весь час туди тягне, бо там класно. Зараз спробую з телефона завантажити фотку з кімнати
До речі, про Пробачай, вона нам також напророчила дівчинку на першому узд і не помилилася)
Ну туда как раз и звонила, сказали что они в харькове, готовы были отправить новой почтой наложенным платежем если что. Единственное что меня смутило - очень уж она настоятельно рекомендовала пылесосом тянуть, а по факту я так поняла все просто ртом это делают и вот засомневалась в удобстве того наконечника.
Я написала только мнение моей подруги, которая сравнивала его с канполом. Сама удивилась, т.к. отзывы на него хорошие.
Мои пролетелки из США и Европы http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=352510
Интересная тенденция. Нам на первом почти со 100%-й уверенностью,а на втором уже и общались о девочке,как само собой разумеющееся)
Таня,а вы щечки наедаете-молодцы!!!! А ножки балеринки-тоненькие)))
Так сколько желающих получается? Я присоединюсь.
А эти фильтры в аптеках продаются каким количеством?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks