| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
пошла забросила свитера в стирку![]()
Укладывала малятко спать и вас читала....чуть от смеха не подавилась..... полотенечная тема жесть....у каждого свои забобоны
Мою степень брезгливости понизили как раз подруги-медики... и быстроподнятое не считается упавшим))))
Стираю по цвету и составу)) и не каждый день полотенца меняю - экономлю
п.с. на днях в фит4ю в душевой две подруги- не ставь гель для душа на полочку я подстелю спец пакетик, а то неизвестно кто что тут ставит и вешает))))))))
Ладно.... ух..трусы..мой забобон - стираю вручную....... как и бюсты. ... сняла и постирала...
могу с полотенцами-постелями по цвету... а могу и с джинсами... каюсь
В поход ходила аж 2 раза)))
и все живы остались -супер бактериями не обзавелись
Если еще хочется весны, то вот она
Подсолнух не пощадила, да (((
а ще печалько.. зекономив хіт фму 10000 грн((
у них там ща прога йде. називають місяць року. і в кого у ньому ДР - телефонуй. вони там беруть якийся дзвінок за рахунком. попав що тебе підняли - 500 грн твої. потім вони називають число від 1 до 31. якщо співпало з твоєю датой в цьому місяці - 10000 твої.. звісно що шанс 1/31 і за майже два тижні ні в кого не співпало.. і все слухав думаю буде мій місяць - наберу. учора називають лютий.. а в мене клієнт сука над душею.. не набрав.. думаю ну 6ля по закону підлості і з моїм везінням ща назвуть мою цифру... і дай Бог здоров'я нехорошій мамі клієнта називають "6"![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Сильпо прислало 110 грн)))
можно вкусняшек чуть гр******ь)))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks