20 лет.
если бы это не случилось тогда - это все равно случилось бы.
*сравните реакцию москвичей тогда и сегодня (хотя бы по фото). Они вообще осознают, во что они превратились?
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
20 лет.
если бы это не случилось тогда - это все равно случилось бы.
*сравните реакцию москвичей тогда и сегодня (хотя бы по фото). Они вообще осознают, во что они превратились?
![]()
Так говорят...
Семерак: Росія порушує права українки - свідка у справі вбивства Нємцова
Субота, 28 лютого 2015, 23:43
Співробітники російських правоохоронних органів не допускають українського консула до громадянки України Ганни Дурицької - свідка у справі про вбивство Бориса Нємцова - і насильно утримують її у приватній квартирі після допиту у відділенні поліції.
Про це заявив нардеп Верховної Ради Остап Семерак.
Семерак пояснив, що з приводу ситуації з Дурицької з ним зв'язалися родичі дівчини.
"Я звернувся до МЗС України. Після цього консул в Москві зробив спроби встановити контакт з Дурицькою. На цей момент йому було відмовлено у контакті з Дурицькою. Поліція обіцяє йому, що, можливо, їм дадуть зустрітися лише у середу, що є порушенням її прав. Вона - громадянка України, російські правоохоронні органи не мають права перешкоджати її контактам з представниками українського уряду", - сказав Семерак.
Він також зазначив, що, наскільки йому відомо, Дурицька перебуває у статусі свідка.
"На даний момент вона не перебуває у відділенні поліції. Її відвезли на квартиру, і на квартирі, де вона знаходиться, є охорона, яка не дозволяє їй покинути приміщення. У неї немає можливості виїхати до себе додому в Київ. Наступний важливий момент - статус, в якому вона перебуває, їй дозволяє це зробити ", - пояснив Семерак.
Депутат пояснив, що його звернення в МЗС України вже є офіційним запитом про ситуацію з Ганною Дурицькою.
Що стосується контактів консула і російських правоохоронних органів, то політик пояснив, що консулу відмовили в зустрічі усно, не пояснювали юридичної причини.
"Йому сказали - "Ви до нас звертайтесь, ми будемо шукати можливість задовольнити, і це буде не раніше середи", - зазначив Семерак.
Зазначимо, раніше в ефірі "Дождя" російський опозиціонер Ілля Яшин повідомив, що після допиту Ганна перебуває "у їх спільної знайомої". З його слів було зрозуміло, що Дурицька перебуває там з власної волі.
Як відомо, Дурицька супроводжувала Нємцова, коли на політика було скоєно напад. За словами дівчини, того дня вона зустрілася з Нємцовим у ГУМі, де вони повечеряли. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського спуску. Нємцов і Дурицька йшли поруч по Великому Москворецкая мосту, коли вбивця шість разів вистрілив у Нємцова.
Раз уж у нас клуб пинкертонов... А кто сказал , что "это невыгодно путину" и "убийство организовано властями" противоречат друг другу?? Что, вся власть и олигархат рф сейчас прям в восторге от того, сколько они денег теряют каждый день?
вот мост где убили бориса
вот дом где убили анну
подъезд где убили галину
и двор где убили сергея
в тюрьме убивают надежду
прямо сейчас убивают (с)
И вся Москва заговорила о Немцове.... о Савченко уже молчат....
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Я бы так не утверждала...
http://m.obozrevatel.com/news/2010/10/25/399311.htm
как раз именно из Украины... Кто его знает, может быть она его и вела, туда куда нужно... http://ru.tsn.ua/svit/zhurnalisty-ts...va-413356.html
Путин ненавидел Немцова так, как может ненавидеть маленький блеклый и никчемный мужичонка – высокого, сильного, веселого и умного красавца.
Voronz ©
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...10228-hski.htmУбийство Немцова мог организовать «Правый сектор»
не, ну че заморачиваться еще визитку искать ))
Это вчерашний пост в ФБ двоюродного брата Немцова
Игорь Эйдман
Вчера, в 10:11
Уверен, что заказчик - Путин
Сейчас многие пишут, что Путин не отдавал приказ об убийстве Немцова, но виноват в том, что выпустил джина ненависти из бутылки, создал атмосферу шовинистической истерии в стране. А в результате этого какие-то отморозки убили Борю. А я уверен, что именно Путин в той или иной форме лично отдал приказ убить Немцова.
Путин же бандит, он не мог простить Боре того, что тот назвал "великого диктатора" "ё бнутым" и вообще поливал его последними словами. Для бандитов слова даже важнее дел. Вспомните знаменитую фразу "за базар ответишь". К тому же Боря был прав: Путин - не просто бандит, а спятивший бандит-беспредельщик. Он не мог потерпеть, чтобы его безнаказанно крыли матюками прямо при братве. Это было бы для него унижением "авторитета". Путин просто не мог оставить такое безнаказанным, в противном случае братва бы его не поняла.
Кроме этого есть и другое, более рациональное объяснение того, что Путин заказал Борю именно сейчас. Насколько я знаю Немцов готовил доклад "Путин и война", в котором приводились документальные доказательства военных преступлений диктатора и его клики. Выход такого доклада мог повредить тайной войне Путина и повысить шансы на то, что мир как-то попытается обуздать спятившего диктатора.
Апдейт. Все более популярной становится версия, что Немцова убили какие-то "экстремисты-националисты", черносотенцы, бойцы "ДНР" и т.п. Друзья, а вы, что дети? Не знаете, что все наши "экстремисты" находятся под колпаком и полным контролем ФСБ. Их могут использовать вместо профессиональных ФСБешных киллеров (или вместе с ними) для убийства, а потом сдать. Как это было в деле Маркелова-Бабуриной. Но это ничего не меняет. Руки убийц направляли российские спецслужбы. А приказ им на такое убийство мог отдать только лично Путин.
Востаннє редагував Katze: 01.03.2015 о 11:43
ЗМІ: Українського консула допустили до українки - свідка у справі Нємцова
Неділя, 01 березня 2015, 10:33
Українському консулу Геннадію Брескаленко вдалося побачитися зі свідком у справі про вбивство Бориса Нємцова - громадянкою України Ганною Дурицькою.
Про це повідомляє Дождь з посиланням на джерела, близькі до посольства України.
Путин, энергичный лидер великого русского народа, не боится Немцова с его низким рейтингом.
И войска в Москву никто не вводил.
Они заблудились...
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks