Ну, а если кошка теперь будет обходиться 1000 в месяц, че будете делать?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну, а если кошка теперь будет обходиться 1000 в месяц, че будете делать?
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Люди, может я неправ, но стонать, что теперь любимое существо мне будет дорого, это.... блин, куда мы катимся.
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
ох і порівняння![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Женя, +++
товарищи, вы подурели тут ? сорок страниц за два дня накатать! Экономить траффик надо!
та чого не зрозуміти? В мене також була кішка.. протягло сцуко 17 років бгг і бабуля над нею також ходила трусилась як ненормальна ))
дивлюсь лежить кривиться.. кажу шо таке? та рука затекла.. так поверніться.. не можу. на мені Черниш лежить![]()
але ж порівняння то порівняння не коректні)))
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks