| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ольгино же неафишируемая контора, да?
по-моему у нас навпаки.
в сети попадалось не раз,где ловили пользователей с одним и тем же текстом в поддержку или защиту пороха.
плюс часто видно явное отбеление пороха,вот как возар.
кстати,уже наши санкции ввели или нет?
а то меня мучает вопрос о том,что мтс сливал наши данные фсб ,а сегодня лицензию на трижэ получил
Та хєр з ним з "галавєшкамі"
Я просто такий злий, що хочеться головою стіну ламати за суку Єфремова. Такоі ганьби на прокурорів та СБУ я не очікував.
Замість того, щоб свого часу проколоти Клінчаєва, закинути у камеру до зеків-бендерівців Топаза, та показами, можливо схованка ми, документами та листами, це Луганське під***ло не запакувати років на 10-15ть вирішили як завжди - запис з верховної ради та висновок експерта. Це піздець.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
та, таке "ольгіно " за всі часи було навіть в цьому розділі форуму. навряд Возар має відношення до замовлень па атбєліванію.
не знаю , планували санкціі на мтс чи ні. якщо продали прав на нову послугу - навряд, що ввели.кстати,уже наши санкции ввели или нет?
а то меня мучает вопрос о том,что мтс сливал наши данные фсб ,а сегодня лицензию на трижэ получил
не ну давайте бойцов так и будут возить по 40-50 человек в морги, в больницы....
будут вывозить с квартир умерших (от болезней и голода) стариков и инвалидов с Донецкой и Луганской области ....
дальше смотреть на беспелотники которые летают над Мариуполем....
как раз те у кого мозги есть или уже свалили подальше от этого гомна или "что то" делают чтобы свалить.
а то денег ждем и размениваем бабло на жизни людей
пи***ть за вазилины только и можете.
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks