Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
Поки що з нами... Невже вони цього не розуміють?
я думаю, що стерти Україну з карти світу це і є його мета. Тому ваше "поки що", на жаль, це тільки наші страшилки щоб змусити світ хоч якось реагувати. Насправді світу глибоко начхати, буде існувати Україна чи ні. Слабких знищували завжди, на цьому стоїть весь шлях розвитку людства. Мені дуже шкода, що наші керманичі виявилися настількі тупі, що відмовилися кожний в свій час від усього, що могло би хоч якось примусити рахуватися зі своєю думкою. Те що я з жахом спостерігаю зараз, особисто я вважаю агонією. 23 роки Україна існувала за інерцією, бездуховно, бездумно, за принципом свиней біля корита. Після кримського референдума усі без винятку посадовці повинні були зробити дуже серйозні висновки, і в найкоротший час виробити власну стратегію щодо відносин з парашею, щодо внутрішнього розвитку (якщо планувалось, що Україна існуватиме), щодо ідеології та армії, бо без цих двох складових держава розсипається як пісочний замок. Але пройшов рік, і що я бачу? Кернеси, добкіни, ахметови, царьови, кивалови, вілкули - всі ті, хто зробив все, щоб перетворити нас на бидло, а Україну в маріонеточну країну, продовжують сидіти у своїх кріслах. Жодного не притягнуто до відповідальності, усі на свободі, Кучма з Кравчуком, які укупі позбавили Україну зброї, продовжують впливати на політику держави, і навіть виступають якимось там посередниками з злочинцями з динири. Що це, як не знущання на нами? Де єдність у тій же ВР перед реальною загрозою знищення держави? Де державницька політика щодо національних ЗМІ, освіти? Що карбинального зроблено? РІК війни! РІк, вдумайтесь! Ми втрачаємо місто за містом, але я не бачу, щоб держава робила хоч щось заради власного спасіння. Наскільки вистачить добровольців, волонтерів, та просто небайдужих людей? Вони ж не можуть власноруч виробляти зброю. А ця тупа мантра, що український конфлікт не має збройного розв"язання - це для кого, для тупого елекорату? Це таке самонавіювання? Тоді заради чого тварюки при владі відправляють на фронт, так, на фронт, наших мужчин? Театр, бездарний, тупий театр.