| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Подскажите пожалуйста, с 02.2015 НН и РК можно регистрировать до 30 дней с дня выписки, верно? кто-то уже регистрировал после 15-го дня? у меня осталась РК от 6.02 незарегистрированная, вот мандражирую (((
Блин сегодня пришли квитанции в АртЗвите: квит №1 документ не принят, код 12: внутренняя ошибка проверки подписи.Второй нет.
Причем по ЕСВ все нормально принято. а по НДС ни декларация, ни уточненки не приняты.
мне вот тоже интересно, висят налоговые на регистрации, протокол - "документ доставлено. очикується результат обробки", а во вкладке наступні дії - "документ не пройшов реэстрацію, причину відмови можна переглянути в квит.1 ... квитанций нет![]()
Письмо, вовремя.
Причем я так сдавала - не принялся отчет. Может, таки поправят до следующего отчета(((
http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=160956
Дівчаточка, а форми 1-опт річної в МЕДку нема
Чи то я щось там нахомутала в налаштуваннях?
Вселенная - не место для случайностей.
ПТН ПНХ.
Пока не начисляется.
Я, как всегда, рекомендую читать Налоговый Кодекс (ну хоть выдержки из него в прессе):
ст.201.10:
Реєстрація податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних здійснюється не пізніше п'ятнадцяти календарних днів, наступних за датою їх складання.
ст.1201 :
1201.1. Порушення платниками податку на додану вартість граничних термінів реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, встановлених статтею 201 цього Кодексу, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі:
10 відсотків від суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення терміну реєстрації до 15 календарних днів;
20 відсотків від суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення терміну реєстрації від 16 до 30 календарних днів;
30 відсотків від суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення терміну реєстрації від 31 до 60 календарних днів;
40 відсотків від суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення терміну реєстрації на 61 і більше календарних днів.
1201.2. Відсутність з вини платника реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних протягом 180 календарних днів з дати їх складання тягне за собою накладення штрафу в розмірі 50 відсотків від суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податковій накладній/розрахунку коригування.
п.35 подразд.2, разд.XХ:
Норми абзацу другого пункту 1201.1 статті 1201 цього Кодексу не застосовуються при порушенні термінів реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних податкових накладних / розрахунків коригування, складених в період з 1 лютого 2015 року до 1 липня 2015 року.
Кстати, o январских налоговых накладных здесь ничего не сказано. Так что возможно, что налоговики захотят, и будут вправе оштрафовать зa несвоевременную регистрацию январских налоговых накладных.
Natty, можно же просто форум почитать)))
в январе НН просто не регистрировалить, после 15-ти дней.
ВСЕХ НАШИХ МАЛЬЧИКОВ С ДНЕМ ЗАЩИТНИКА ОТЕЧЕСТВА!!!!!
МИРА ВСЕМ!!!!!!
Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости
Присоединяюсь к поздравлениям!
Кто-нибудь заказывал в последнее время справку об отсутствии налог.задолженности для участия в тендере? Какое там сейчас ставится основание?-последний раз я подавала письмо в сентябре 2014 и писала відповідно до вимог Закона України"Про здійснення державних закупівель №1197VII від 10.04.2014 На сегодняшний день осталось так же???
А пробовал кто-нить через электронку дать запрос на эту справку и получить её? Я пробовала в 2014 - отправить то я её отправила и пришла квит.№1, а потом перезвонила в налог. и сказали,что везите письмо на бумаженции-по другому мы справку вам не выдадим.
Кстати, благодаря Пульсу всё же удалось мне подключить электронку,хоть в АНД ГНИ заставили принести Договор в бумажном виде и тянули время(на 6-й день после сдачи бумажного Договора).А Пульс всё звонил, а я заявку отказалась закрывать до полного решения проблемы....А сегодня снова Пульс перезванивал(прошла неделя со времени закрытия жалобы) и спрашивали "чі не було тиску на підприємство з боку ДПІ після звернення до Пульсу? Звертайтесь,якщо будуть порушені ваші права...."Так что на своей шкуре проверила -кое что можно решить через Пульс реально.
Рспродажа детских вещей 1-8лет http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=342994
Если поставщик зарегистрировал налоговую накладную без опозданий, то мы включаем ее в кредит месяца выписки, а если налоговая зарегистрирована с нарушением сроков, то включаем ее в кредит того месяца, в котором она зарегистрирована.
За январь я, честно говоря, я не знаю и даже ничего не хочу говорить, поскольку в январе у нас коллизия в Кодексе и тут, наверное, самым безопасным было бы получить индивидуальную консультацию в своей налоговой (только ведь поздно уже)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks