Допис від
danet
Людина пише з Великобританії.
"Щодо картинки для платника податків. Я живу не у Франції чи Німеччині, тобто не в країні Меркель чи Олланда. Але можу посвідчити про Великобританію: картинка тут стала створюватися дуже активно ще під час мінських перемовин, ну й весь час після них. Україна дуже різко повернулася в усі новини (до цього було затишшя). В кожному випуску новин Україні відводиться більше часу й уваги, ніж будь-коли до цього (можна порівняти хіба що з увагою, яка приділялася відразу після збиття "Боїнгу"). Диктори без запинки вимовляють назву "Дебельцеве". Виступають всякі експерти, які говорять досить багато, але все зводиться до одного: мирні угоди порушила раша (а не "апалчєнці") в особі, звичайно, путлєра, і вона не зупиниться. Говорять про небезпеку балтійським країнам і Польщі (тобто країнам НАТО). Ті, хто щиро переживає за Україну, але не має інших джерел інформації, ніж офіційні новини, може дуже засмутитися, тому що стосовнбо України вживається дуже вже похмура риторика: мовляв, раша просто стирає Україну з лиця землі, і на Україні не зупиниться, піде далі. Однак, я вважаю, це умисне нагнітання, так треба. Треба ДУЖЕ демонізувати рашу в очах пересічних британців. Більше того: оскільки на днях британські Повітряні Сили знов перехопили рашкіни бомбардувальники біля британського повітряного простору (сам простір вони не порушували), то вже зазвучали думки про те, що рашка може напасти на Британію. Я думаю, це велике перебільшення, але добре, що вони так говорять - так треба. Треба, щоб пересічний британець і платник податків в це повірив і був готовий на будь-яке використання податків в цілях допомоги Україні/повалення раші - навіть якщо податки ЗБІЛЬШАТЬСЯ, - бо це в будь-якому випадку краще, ніж війна в твоїй країні. Десь так."
Bookmarks