Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 117 з 410 ПершаПерша ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167217 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8182, показано з 2 321 по 2 340.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    это в вашем мире каждый лошок может говорить о космических войнах... .в реальном мире все по другому... именно поэтому ху.йло и имеет и нас и ЕС...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    4 826

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    М.б. Наша система кредитования - самая милосердная в мире.
    Дело в яйцелоговости пересиччного. Какого лезть в кредит валютный, если доходы у тебя в гривне? Если ты не потянешь кредит в гривне, на кой ляд лезешь в петлю?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    вот просто интересно откуда у Тараса эта инфа... или он книгу пишет..
    Може треба пошукати в пам'яті хто керував передвиборчим штабом овоча? Хто був поряд з ним три роки? Кого на відміну від Єфремових та Симоненок не завербували російські спецслужби? Кого зараз розкручують патріотичні ЗМІ як інсайдерів та політичного оглядача?
    Зі. Це гімно з ранку бовтоється по сеті, я чекав що саме Возар його сюди притаще.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    Людина пише з Великобританії.

"Щодо картинки для платника податків. Я живу не у Франції чи Німеччині, тобто не в країні Меркель чи Олланда. Але можу посвідчити про Великобританію: картинка тут стала створюватися дуже активно ще під час мінських перемовин, ну й весь час після них. Україна дуже різко повернулася в усі новини (до цього було затишшя). В кожному випуску новин Україні відводиться більше часу й уваги, ніж будь-коли до цього (можна порівняти хіба що з увагою, яка приділялася відразу після збиття "Боїнгу"). Диктори без запинки вимовляють назву "Дебельцеве". Виступають всякі експерти, які говорять досить багато, але все зводиться до одного: мирні угоди порушила раша (а не "апалчєнці") в особі, звичайно, путлєра, і вона не зупиниться. Говорять про небезпеку балтійським країнам і Польщі (тобто країнам НАТО). Ті, хто щиро переживає за Україну, але не має інших джерел інформації, ніж офіційні новини, може дуже засмутитися, тому що стосовнбо України вживається дуже вже похмура риторика: мовляв, раша просто стирає Україну з лиця землі, і на Україні не зупиниться, піде далі. Однак, я вважаю, це умисне нагнітання, так треба. Треба ДУЖЕ демонізувати рашу в очах пересічних британців. Більше того: оскільки на днях британські Повітряні Сили знов перехопили рашкіни бомбардувальники біля британського повітряного простору (сам простір вони не порушували), то вже зазвучали думки про те, що рашка може напасти на Британію. Я думаю, це велике перебільшення, але добре, що вони так говорять - так треба. Треба, щоб пересічний британець і платник податків в це повірив і був готовий на будь-яке використання податків в цілях допомоги Україні/повалення раші - навіть якщо податки ЗБІЛЬШАТЬСЯ, - бо це в будь-якому випадку краще, ніж війна в твоїй країні. Десь так."
    Предлагаю пропустить два рашских бомбосральника на Лондон. Пусть отбомбятся. Мы выразим глубокую озабоченность

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

это в вашем мире каждый лошок может говорить о космических войнах... .в реальном мире все по другому... именно поэтому ху.йло и имеет и нас и ЕС...
    Сань, це лише пугалки через своїх агентів впливу, розповсюдження Массового психозу. Якщо цей покидьок ще не в СБУ, то є привід замислитись.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Предлагаю пропустить два рашских бомбосральника на Лондон. Пусть отбомбятся. Мы выразим глубокую озабоченность
    СОГЛАСЕН.
    и бурятов на танках на Манхеттен.
    обещаем отдать голос в поддержку Штатов на заседании в ООН.
    хм!(c)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Хоч читав текст?

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Хоч читав текст?
    Я ж не Возар, я всегда читаю)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 470

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    112 канал. Только что. Семенченко - я никакого заявления не писал.
    Ленін підписувався-В.И.Ульянов

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Я ж не Возар, я всегда читаю)
    Так там все за планом йде. Англи завжди були другим центром ЄС, якщо все так як написано то є надія.

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Так там все за планом йде. Англи завжди були другим центром ЄС, якщо все так як написано то є надія.
    Гыгы, Англия всегда былакакала на ЕС , даже когда ЕС еще не было

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Там було завжди інше бачення, але ж вони там)))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

http://uainfo.org/blognews/499160-v-...odderzhat.html

Дописів
    39 400

Типово

в мірє нєлошков каждьій нєлошок стверджує
    ЗЫ такая инфа будет настолько засекречена что ее слив означает автоматическую смерть слившего..

Дописів
    39 400

Типово

нєлошки, на думку не приходить плановий злив перших гравців перед заміною на інших ?

on-off
    Guest

Типово

в мірє нєлошков каждьій нєлошок стверджує
    Дон ки Хота дочитала уже?)

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

нєлошки, на думку не приходить плановий злив перших гравців перед заміною на інших ?
    в смісле, кого?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Вважаєте, що на питання, поставлене таким чином, ви отримаєте відповідь?
    Ну-ну

Дописів
    39 400

Типово

Дон ки Хота дочитала уже?)
    ужє посмажила карпа та запечену картоплю, зробила галушки, пересадила фікуси, посіяла чілі і халапеньйо, перевернула чашку з кавою, прибрала за допомогою йолкі-палкі, блін.
    можу бєззаботна рассуждать щодо умовних ахметових. твій устав разом з донкіхотамє не розповсюджується далі тих, хто від тебе залижить.
    мітинг завершено)

Дописів
    46 288

Типово

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 117 з 410 ПершаПерша ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167217 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті