| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Президент Республіки Білорусь*Аляксандр Лукашенка*при відвідуванні Міністерства оборони у Мінську розкритикував українців за небажання захищати свою землю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента Білорусі.
"Не дай Бог ми зіткнемося з тими процесами, з якими зіткнулася Україна, коли люди біжать від армії, не хочуть захищати свою землю", - заявив він.
"Якщо раніше деякі говорили, що Лукашенко нагнітає обстановку, років п'ять-сім тому лунали такі слова, що ми витрачаємо невідомо на що гроші, вкладаючи в модернізацію озброєнь і вдосконалення нашої армії, то сьогодні, особливо після подій в Україні, всі зрозуміли, що треба годувати своїх солдатів і армію треба мати достатню для того, щоб забезпечити власні інтереси", - додав Лукашенка.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Конкретно на данном ресурсе превалирует головокружение от успехов. Столько грабелек уже стукнули по лбу, а народ все рвется воевать (точнее, чтоб другие воевали).
Что вспомню:
1) Иловайск (и наше отступление в августае2014)
2) ДАП
3) теперь вот Д****ьцево
Видимо, ВСУ мало что может (во много благодаря никакущему командованию)...
Это я к чему: инициативы Порошенко о введении миротворцев всецело поддерживаю.
Война не закончена. Она толком еще не начиналась. И нам надо беречь сейчас свою армию. И -да-новое оружие поставляется, техника расконсервируется, учебки заработали, летом начнутся совместные НАТО учения и многое другое. Вопрос - с какой периодичностью вас бы устроила смена командования ВСУ - после каждого проигранного боя? После трех, пяти? Цель какую ставите сменой?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks