| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Украина отведет тяжелое вооружение от линии контакта не раньше, чем это сделают боевики.
Об этом в прямом эфире телекомпании BBC заявил посол Украины по особым поручениям Дмитрий Кулеба, сообщает*«Европейская правда».
«Украинская сторона подготовилась к отводу тяжелого вооружения, но мы будем следить за тем, как происходит этот процесс со стороны сепаратистов. Ведь он должен быть взаимным. Односторонний отвод (с украинской стороны) поставит под угрозу жизнь гражданских лиц и военных»,*– рассказал Кулеба.
Посол отметил, что ночью были зафиксированы наружения режима прекращения огня в районе Д****ьцево, где, как считают в МИДе, в дальнейшем будут большие проблемы с выполнением Минских договоренностей.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ШТАЙНМАЄР ЗАКЛИКАВ НЕ ДОПУСТИТИ НОВОЇ ЕСКАЛАЦІЇ НА ДОНБАСІ: ІНАКШЕ "ДОВЕДЕТЬСЯ ЗАПЛАТИТИ НАДЗВИЧАЙНО ВИСОКУ ЦІНУ "
Хочу скористатися нагодою, щоби звернутися до усіх сторін конфлікту на сході України -* Києва, Москви, і насамперед - до сепаратистів. Закликаю усіх бути розважливими і після значних зусиль, яких доклала світова спільнота задля оголошення цього перемир'я - зробити усе можливе, щоб не допустити нової ескалації конфлікту, або його поширення на інші території.
Слід усвідомити: якщо таких зусиль виявиться замало, усім доведеться заплатити надзвичайно високу ціну. А найвищою - вона буде для мирних мешканців охопленого конфліктом регіону".
http://www.5.ua/svit/Shtainmaier-zak...medium=Twitter
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks