Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 174 з 385 ПершаПерша ... 74124164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184224274 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7696, показано з 3 461 по 3 480.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...да уже разъехались все, а ты токо проснулся .. .... Лукашенко невыпитый алкоголь допивает ...
    я в отличии от вас дармоедов работал... потом приехал, пообедал, почитал новоросов, вот теперь тут спрошу...
    ЗЫ новости по радио конечно слышал...
    ЗЫ нас слили было бы при любом итоге переговоров, при том от всех.... Мистрали то хоть хранцузы таки продали или как?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    17 745

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ну шо там в Минске?
    ЗЫ шо по этому поводу думают новоросы я уже читал
    Там татарин спицально красным раз на несколько страниц пишет. Для толькопроснувшихся

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від astrad Переглянути допис
    тогда надо перенимать опыт Америкосов - электрический стул. Железо и электричество у Нас пока есть.
    ... есть у меня подозреньице, что как раз перед экзекуцией придет Облэнерго и потребует квитанции по оплате от экзекуцируемого, и в случае наличия отсутствия оных выключит свет и опломбирует счетчик ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Там татарин спицально красным раз на несколько страниц пишет. Для толькопроснувшихся
    не да это понятно.. мне бы подробностей...
    ЗЫ у новоросов их "Татрин" такую же хе.рню пишет, и тоже без подробностей ;(

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Дописів
    17 745

Типово

да нам бы как бы тоже

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від astrad Переглянути допис
    а Соболев молодец. Неуклюжий нудный, а встать смог и тупо махая руками рожу разбил.
    А охраники обосрались...
    їм не можна їх чіпати. у них же недоторканність ))
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Так она и написала же..... Изнасиловали же!!!!

А что дедушка Свирид пишет? Давно не видела...

У Пу такие усы после бессонной ночи нарисовались... Темные..
    Spoiler Spoiler:
    Свирид Опанасович 
    Ну шо, друзі, всі вже прочитали прийняті в Мінську документи? Ну ви й шустрі Смайлик «smile» Молодці.
    Дід лише зараз добрався до тих документів, почитав і скаже таке: діапазон оцінок можна давати від «здача інтересів» до «блискуча перемога хунти і Запада». Хоча в самих текстах дід не побачив пунктів, які однозначно можна було б вважати чимось абсолютно для нас неприйнятним. Все залежатиме від ходу виконання, від синхронності виконання, а також не забуваємо, що в таких случаях чорт часто ховатиметься в деталях.
    Прогнозувати, що домовленості виконуватимуться точно і в строк, враховуючи рівень довіри «високих договарюющихся сторон», підстав мало. Но вони є. І тут індикатором для діда залишається (а я сім місяців про це неустанно повторюю) звільнення Наді Савченко.
    Давайте оптимістично припустимо, що домовленості виконуватимуться точно і строк. Шо тоді? А тоді звільнення всіх полонених (Порох нам сообщив, що це стосується і Наді Савченко) має відбутися не пізніше, ніж через п’ять днів після відведення важкої артилерії. Що в свою чергу має відбутися не пізніше, ніж через 14 днів після початку перемир’я, яке має розпочатися о 00.00 год. 15 лютого. Смотрім календар – якщо всі умови виконуватимуться, то Надю мають звільнити не пізніше, ніж 7 березня…
    В залежності від того чи буде звільнена Надя і коли вона буде звільнена, сільській аналітиці буде значно легше прогнозувати і дальнєйший хід подій. Хоча в цілому наслідки бодання смердячого московського цапа з нерушимим забором цивілізованих стран передбачити і так несложно. Но звільнення Наді дасть нам підстави для розуміння алгоритму подальших собитій і головне, їхніх часових рамок.
    Дід отвергає конспірологічні інсинуації, що за Надю Пороху прийшлося здать Хуйлу шото существене. Надя - заручниця, яку Хуйло держить, щоб (це моя версія) Порох бистреє поворачувався із отводом артилерії. Це свідчення високої оцінки, яку враг дає філігранній майстерності українських гармашів. І це визнання Наді Савченко, яку Хуйло готов віддать лише за дуже високу ціну. Таким образом, сумарна бойова мощ всієї задіяної в цій війні артилерії приблизно дорівнює силі духу однієї Наді Савченко. Дід вже собі уявляє, як Надя зайде в сесійний зал Верховного шапіто і строго подивиться на Гройсмана… Борисич, блін, ховайся...
    Диявол, звісно, в деталях і навіть лінії розмежувань та лінії відводу артилерії в кожному випадку буде зробити дуже непросто. Теоретично, дід не бачить тут ніяких опасностєй, бо все має робитися синхронно. На то договорьонності і пакетні. Будем надіяться, що вони виконуватимуться.
    Кстаті, а чули як Хуйло чуть лі не половину свого виступу присвятив Д****ьцево? Було очевидно, як він шкодує, що не може утвердітєльно говорити про д****ьцевський котьол. З цього видно, як він жаждав заполучить перед Мінськом д****ьцевський козир. Не получилося і в цьому заслуга нашої Армії та наших доблесних воїнів. Ох, чує моє серце, здеруть із когось там в Москві лампаси та відберуть генеральські дачі.
    Про вибори-перевибори в районах з особим статусом, відновлення виплат, робота соціалок і всьо такоє прочеє.. Дід просить не турбувати його порівняннями з Придністров’ям. Моє враження, що пройшов (принаймні на папері) модифікований під українські реалії македонський варіант. Там також ніякої федералізації, забезпечення прав албанської меншини і її включення в політичне життя країни, але вибори лише після розброєння і розпуску Армії албанського спасіння. Ну шо я вам розказую - читайте Охрідську рамкову угоду 2001 року. Якщо це дійсно так, то щире данке фрау Меркель. Бо це вполнє прийнятний для хунти варіант. От для Донбасу… Дід щиро не хоче перетворення дончан в албанців. Мені дуже шкода многострадальний Донбас, так тупо і цинічно підставлений Хуйлом во-ім’я торжества велікой ідеї «руського міра». Но за шо боролісь…
    В будь-якому випадку це лише чергове перемир’я. Яке теоретично має шанси перерости в стабільний мир. Шанси дуже хисткі, але вони є.
    Ну а в решті питань, які не увійшли в текст мінських документів, все, здається, чікі-пікі: мірове сообщество продовжує собирати гроші на перетворення України у вітрину демократії і благополучія. Но буде строго наблюдать, шоб ніхто з наших дєятєлєй оті гроші не тирив. Дід не заперечує проти строгого міжнародного контролю за використанням тих грошей – в нас появився шанс, шо со временєм українці привикнуть, шо можна жить не давая і не получая взяток.
    Усілія Хуйла тоже получили должну оценку мірового сообщества. Сьогодні на саміті ЄС в Брюсселі вопрос про нові санкції рассматрюватися не буде. Но і старі ніхто знімать тоже не собирається. Значить ЄС хоче подивитися на дальнєйші дєйствія Хуйла. Єсли Хуйло взбрикне – ЄС тут же радикалізує санкції. А дядя Барак ще й добавить од всієї широкої американської душі. Так шо пока Хуйло стежитиме за дєйствіями Пороха, за самим Хуйлом і його обізянами з ДНР-ЛНР уважно стежитимуть мірові лідєри.
    Да! Право на носіння дєвічьєй фамілії Хуйло признано за кремльовським клопом пожізнєнно. С етім уже нічого не зробиш, можем не переживать. С етім фамілійом йому жить і с нєй он і помрьот. І кожен день наближає до нас цю радісну подію. Важно, щоб на період, пока воно ще сопе і трепихається, Запад обеспечив надьожну фіксацію пацієнта.
    Отакі от думки в діда з приводу собитій прошедших суток. Всьо намного лучше, гражданє, ніж дід в душі ожидав. А з часом взагалі все буде чудово. Але наш марафон продовжується, до фінішу неблизько, хоча є шанс, що через три тижні дід зможе сказати наскільки від нас отой клятий фініш і скільки нам ще бігти. Тримаєм рівний темп Смайлик «smile»
    І зберігаємо бадьорий бойови
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

ЗЫ у новоросов их "Татрин" такую же хе.рню пишет, и тоже без подробностей ;(
    ... да нету опубликованного документа, было только совместное официальное заявление высоких договаривающихся о том, что договорились перемирье с 15-го, банкоматы в Донбас, ну и так, по мелочи ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Днепр-Днепропетровск
    Дописів
    15 286

Типово

Яд вытекает ?
    И прическа какая- то неаккуратная... жирная ..Пожеванный он был после ночи.
    Цитата Допис від 2-DIN Переглянути допис
    Это сопли.
    «Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»

Циник
    Guest

Типово

ну шо там в Минске?
    путин окрыто показал всем, что контролирует лугандонию. других результатов нет

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... а Генсек Совета Европы уже конституционную реформу у нас пропихивает:

I hope the agreement can pave the way for a political solution through a constitutional reform process which will allow for the necessary decentralisation in full respect of Ukraine's territorial integrity and sovereignty, and based on European standards

http://www.coe.int/en/web/secretary-..._col_count%3D2

Дописів
    46 288

Типово

... босняки уже открещиваются ...

1. Vanjska politika Bosne i Hercegovine prema međunarodnim partnerima zasniva se na otvorenosti i ravnopravnosti, uzajamnom poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta, principu miroljubive saradnje, poštovanju međunarodnog prava i uvažavanju obostranih interesa.

2. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je stava da se kriza u Ukrajini može riješiti samo mirnim, demokratskim sredstvima, putem političkog dijaloga i pregovora, uz puno poštovanje međunarodnog prava.

3. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine pozdravlja aktuelnu inicijativu kancelarke Savezne Republike Njemačke i predsjednika Republike Francuske, te poziva sve aktere da se na konstruktivan način uključe u politički i diplomatski dijalog i pregovore kako bi se postiglo mirno rješenje krize u Ukrajini.

4. Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je stava da izvoz oružja i vojne opreme iz Bosne i Hercegovine u Ukrajinu u ovom trenutku nije u vanjskopolitičkom interesu Bosne i Hercegovine, jer ne doprinosi regionalnoj sigurnosti, stabilnosti i aktuelnim međunarodnim diplomatskim naporima za postizanje mirnog rješenja krize u Ukrajini.

Правительство БиГ заявляет, что экспорт оружия и военного снаряжения из БиГ в Украину на настоящий моменти не входит во внешнеполитические интересы БиГ ...
    http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/25...-Ukrajinu.html
    Они одни продавцы? Да и там вопрос еще не закрыт окончательно..

ЗЫ И что то мне подсказывает что мы уже купили... ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Це прекрасно)
    Yuri Druzhbinsky
    На форуме переводчиков нашел потрясающие мемуары личного переводчика Виктора Януковича.
    Президент Украины Виктор Янукович перед тем, как посетить Вашингтон и встретиться с президентом Бараком Обамой, получил несколько тренировок по основам английского языка. Инструктаж ему давался следующий.
    1) Когда подойдете к Обаме, первым делом надо сказать «How are you?» (Как поживаете?).
    2) Обама ответит «I am fine, and you?» (Я в порядке, а Вы как?).
    3) И вот теперь нужно сказать «Me too» (Я тоже).
    Все. После этого мы, переводчики, сделаем всю работу.
    А вот что произошло – и навечно вписано, так сказать, в анналы.
    Янукович протягивает руку и довольно бойко произносит «Who are you?» (Кто вы такой?). Кстати (примечание Юрия Дружбинского): «Ху» и «Хау» и у меня на уроках частенько путают…
    Мистер Обама чуточку шокирован, но берет себя в руки и со своим фирменным гарвардским юмором отвечает: “I'm Michelle's husband!” (Я - муж Мишель!).
    Ну, тут уж Янукович сработал точно как учили: “Me too!” (Я тоже!).
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

... да нету опубликованного документа, было только совместное официальное заявление высоких договаривающихся о том, что договорились перемирье с 15-го, банкоматы в Донбас, ну и так, по мелочи ...
    чьи банкоматы в Донбасс?..

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

ну шо там в Минске?
    Новоросы кричать "насслили", наши кричат "насслили". Я не знаю, кому мне верить(((
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

чьи банкоматы в Донбасс?..
    ...ну, Коломойского, наверное ... а немцы с французами подсобят .... короче, платить донбаясянам, все что задолжали ...

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    путин окрыто показал всем, что контролирует лугандонию. других результатов нет
    ну він ще хотів під шумок у Бацьки стільця віджати.. але жорстоко відсосав
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    Новоросы кричать "насслили", наши кричат "насслили". Я не знаю, кому мне верить(((
    и тем и другим....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Треба відновлювати соціальні виплати на Донбасі,- Юлія Тимошенко

Сторінка 174 з 385 ПершаПерша ... 74124164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184224274 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті