Друзі, звертаюсь до вас за допомогою!
Ми, колективом однодумців, боремось зі зловживаннями, корупцією, непрозорістю в роботі Державної міграційної служби України (далі – ДМСУ).
Це той орган влади, що видає паспорти, закордонні паспорти, проводить послуги з реєстрації, видачі проїзного документу дитини за кордон і інше. Інформація про всі послуги на їх сайті:
http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti...izdu-za-kordon
Наша ціль: вся інформація, всі платіжні реквізити, всі необхідні бланки повинні бути на офіційному сайті ДМСУ.
На сьогодні ДМСУ зловживає продажем бланків, підсовуванням лівих платіжок з рахунками приватних фірм (чи то непотрібна довідка про несудимість, чи то матеріальна допомога).
Оскільки ми знаємо механізм, як зробити органи влади прозорими та публічними (їх необхідно завалити великою кількістю запитів), прошу вас надіслати інформаційні запити одним із нижченаведених шляхів і з одним (чи декількома) із нижченаведеними питаннями.
Шляхи надсилання запитів:
1. Занести запит в Дніпропетровське обласне управління ДМСУ, пл. Червона, 2-а, канцелярія. (знаходиться за зачиненими білими дверима, потрібно наполегливо постукати).
2. Відправити на електронну адресу
[email protected] (Головне управління ДМСУ в Києві. Надсилати запити з глобальних питань. Ті, що стосуються Дніпропетровської області будуть пересилати в Дніпропетровське відділення і отримання відповіді продовжиться на 5 днів)
2. Відправити на електронну адресу
[email protected] (Головне управління ДМСУ в Дніпропетровській області. З усіх питань та питань ,що стосується організації роботи в відділеннях ДМСУ в Дніпропетровській області)
3. Найпростіший. Скористатися вже готовою формою сайту
https://dostup.pravda.com.ua/request...#incoming-3962
Питання, що можна включити до запиту:
1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які потрібно сплатити кошти для отримання біометричного паспорту. Проживаю в Ленінському (Кіровському, Бабушкінському і т.д. – вибрати свій район) районі.
2. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.
3. Інформацію щодо адрес відділень ДМСУ в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.
4. Інформацію, щодо вичерпного переліку документів необхідного для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм
5. Інформацію, коли зразки бланків з’являться на офіційному сайті
http://dmsu.gov.ua/ , а саме:
- заява доручення на безкоштовну перевірку відомостей на наявність обмежень встановлених чинним законодавством України для оформлення паспортних документів (так звана довідка про несудимість);
- заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, телефон, для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон»;
- інші бланки, заповнення яких необхідне для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.
6. Інформацію, коли на офіційному сайті
http://dmsu.gov.ua/ з’являться усі необхідні реквізити для отримання усіх можливих послуг та бланків від ДМСУ.
Також будемо вдячні, за унікальні питання до ДМСУ, оскільки їм доведеться готувати унікальні відповіді. На часті запитання, вони відсилають вже стандартні відповіді, але все одно, навіть, на формування такої відповіді, необхідно багато часу.
Нагадаю, що наша ціль: розміщення абсолютно всієї публічної інформації на сайті ДМСУ.
Щоб не витрачати державні кошти на марки і конверти, зазначайте, щоб відповідь на інформаційний запит надсилали електронною поштою!
Зразки запитів (підставити свої данні): ДО ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ:
ФОРМА
запиту на інформацію
Розпорядник інформації Державна міграційна служба України
Головне управління ДМС у Дніпропетровській області
М.Дніпропетровськ.
Площа Червона, 2а
Запитувач
Прізвище Ім’я По батькові
49000, м. Дніпропетровськ, вул. ,
+38(067)0000000
[email protected]
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ
Прошу відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" надати
1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.
2. Інформацію, коли запитувана інформація буде розміщена на офіційному сайті ДМСУ.
Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк:
на електронну адресу
[email protected]
19/01/2015 _____________
(дата) (підпис)
ДО ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ, М.КИЇВ:
ФОРМА
запиту на інформацію
Розпорядник інформації Державна міграційна служба України
вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601
Запитувач
Прізвище Ім’я По батькові
49000, м. Дніпропетровськ, вул. ,
+38(067)0000000
[email protected]
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ 2/1 (повторно)
Прошу відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" надати
1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які необхідно сплатити кошти для отримання біометричного закордонного паспорту в Дніпропетровську.
2. Інформацію щодо адрес в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.
Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк (необхідне зазначити):
на електронну адресу
[email protected]
05/01/2015 _____________
(дата) (підпис)
Bookmarks