Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 361 з 419 ПершаПерша ... 261311351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371411 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8367, показано з 7 201 по 7 220.

Тема: Оформление загранпаспорта. (подробная инструкция в первом посте)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Интересную фигню прочитал на сайте ГМС
    Біометричні паспорти це практично

Паспорт громадянина України, виготовлений у формі пластикової картки буде більш зручним та зносостійким ніж паперовий аналог.

Вперше паспорт громадянина України видається безкоштовно.
    http://dmsu.gov.ua/biometrychni-dokumenty
    Это они о чем?
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Парус, Коммунар, Кр.Камень
    Дописів
    513

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Интересную фигню прочитал на сайте ГМС

http://dmsu.gov.ua/biometrychni-dokumenty
    Это они о чем?
    Так вот откуда слухи о бесплатных паспортах пошли)

Зашла сообщить, что на Красной сегодня тоже не принимают на биометрические паспорта.

Придется на Поля топать.
    Востаннє редагував Tiffany: 29.01.2015 о 13:04

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    940

Типово

Вчера сюжет был в новостях http://www.11channel.dp.ua/news/dp/2.../28/25011.html
    Говорили, что в городе кроме как на Поля и на Красной устанавливается оборудование в Ленинском районе и ещё где-то.

Звідки Ви
    Доставка личной посылки курьером на дом!
    Дописів
    3 906

Типово

Цитата Допис від Tiffany Переглянути допис
    Так вот откуда такие слухи пошли )

Зашла сообщить, что на Красной сегодня тоже не принимают на биометрические паспорта.

Придется на Поля топать.
    на Поля ооооочень много людей сегодня ...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    39

Типово

Цитата Допис від Жека4ка Переглянути допис
    Вчера сюжет был в новостях http://www.11channel.dp.ua/news/dp/2.../28/25011.html
    Говорили, что в городе кроме как на Поля и на Красной устанавливается оборудование в Ленинском районе и ещё где-то.
    Они об этом пели еще полторы недели назад, видал репортаж по телеку, говорили что с 1 февраля в Днепропетровске будет работать 10 точек по оформлению ЗП, но как видим, воз и ныне там.....

Звідки Ви
    Дописів
    513

Типово

Цитата Допис від Kuzovova Переглянути допис
    на Поля ооооочень много людей сегодня ...
    Печально, может ну его, этот биометрический (

Как ваш паспорт?
    Востаннє редагував Tiffany: 29.01.2015 о 13:08

Звідки Ви
    Дописів
    3 906

Типово

Цитата Допис від Tiffany Переглянути допис
    Печально, может ну его, этот биометрический (

Как ваш паспорт?
    1 общая очередь и на био, и на обычный старого образца. не знаю как раньше было, но сегодня записывались с 7утра (( самоорганизовывались люди, записывались по номеркам, чтоб очередь не пропустить
    т.е. занимают очередь, получают реквизиты , оплачивают, потом другая очередь на фотографирование, третья (на получение) - ее практически нет, несколько человек..

только что получили паспорт !
    сдавали 15 января, срочный, био. Возможно был и раньше готов (указано что изготовлен 20.01), но решили не рисковать и отсчитать 10рабочих дней (т.е. 2календарные недели). За готовность ЗП можно узнать только придя к ним, сдав паспорт "в окошко", и прождав около 1,5 часов ответ... по телефону дозвониться не реально, включается факс.
    но!
    в очередии стоял мужчина, который также фотографировался 15.01 , пришел за паспортом также сегодня, но ему сказали , что его паспорт будет готов в понедельник после обеда.
    так что - лоторея...

Всем желаю быстрого получения!

Звідки Ви
    Дописів
    513

Типово

1 общая очередь и на био, и на обычный старого образца. не знаю как раньше было, но сегодня записывались с 7утра (( самоорганизовывались люди, записывались по номеркам, чтоб очередь не пропустить
    т.е. занимают очередь, получают реквизиты , оплачивают, потом другая очередь на фотографирование, третья (на получение) - ее практически нет, несколько человек..

только что получили паспорт !
    сдавали 15 января, срочный, био. Возможно был и раньше готов (указано что изготовлен 20.01), но решили не рисковать и отсчитать 10рабочих дней (т.е. 2календарные недели). За готовность ЗП можно узнать только придя к ним, сдав паспорт "в окошко", и прождав около 1,5 часов ответ... по телефону дозвониться не реально, включается факс.
    но!
    в очередии стоял мужчина, который также фотографировался 15.01 , пришел за паспортом также сегодня, но ему сказали , что его паспорт будет готов в понедельник после обеда.
    так что - лоторея...

Спасибо!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

.....За готовность ЗП можно узнать только придя к ним, сдав паспорт "в окошко", и прождав около 1,5 часов ответ... по телефону дозвониться не реально, включается факс.
    но!
    так что - лоторея...

А что он-лайн сервис уже не работает?
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Дописів
    3 906

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    А что он-лайн сервис уже не работает?
    еще при сдаче документов нас предупреждали , что там данные заносятся с опазданием, и правдивая информацмя только для тех, кто не срочный оформляет (месяц например), я же писала о том, как я оформляла БЗП срочный (биометрический загран паспорт)
    у меня данные до сих пор не пробиваются, а паспорт на руках... выводы те же ..

Наша гордость 2014 Аватар для Zirael
    Звідки Ви
    happyzoo.dp.ua
    Дописів
    35 697

Типово

Дня доброго! А киньте в меня телефоном горячей линии, пожалуйста, куда жаловаться на халатность сотрудников ОВИРов ))
    HappyZoo.dp.ua - зоотовары с доставкой
    Karina-tour - туристическое агентство

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    170

Типово

Сьогодні прийшов о 9:00 на Поля, записався в чергу на отримання біопаспорта, виявився 49-м, сплатив мінімальну суму (170 + 360 = 530) в автоматі за допомогою дівчини-оператора (всі реквізити занесені в автомат, дівчині треба сказати лише ІПН, район реєстрації, терміновість оформлення і те, чи залишається старий паспорт у користуванні). Десь о 10:00 у мене прийняли документи у віконці №1 і сказали чекати виклику на фотографування. О 12:50 до мене дійшла черга на фотографування. Трішки здивував "електронний підпис", який треба робити на склі, не торкаючись рукою до нього; вийшла якась абракадабра. Після мене "фотографи" зачинилися на обід, близько семи чоловік не встигли сфотографуватися і їм довелося чекати 14:00. Таим чином, пробув на Поля 4 години. Тепер чекати 30 робочих днів (20 - виготовлення паспорта і 10 - безкоштовної довідки про несудимість).

Наскільки я зрозумів, відсьогодні почали приймати документи на біопаспорт в Бабушкінському і Ленінському районах. Прописаних в м.Дніпропетровську відправляли саме туди, або на Червону пл., 2А. Я вирішив не йти, здав документи на Поля, прийняли без питань. Людей, які ходили на Червону, відфутболили назад, і начальниця з Поля гнівно дзвонила на Червону.

P.S. Мені здалося, що краще приходити о другій половині дня, менше людей

Звідки Ви
    Левый берег Днепра
    Дописів
    981

Типово

rbvl подскажите .... сплатив мінімальну суму (170 + 360 = 530) в автоматі за допомогою дівчини-оператора

подскажите, пожалуйста, что это за автомат, он там находится на Поля?

Звідки Ви
    Левый берег Днепра
    Дописів
    981

Типово

глюк

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    39

Типово

Цитата Допис від rbvl Переглянути допис
    Сьогодні прийшов о 9:00 на Поля, записався в чергу на отримання біопаспорта, виявився 49-м, сплатив мінімальну суму (170 + 360 = 530) в автоматі за допомогою дівчини-оператора (всі реквізити занесені в автомат, дівчині треба сказати лише ІПН, район реєстрації, терміновість оформлення і те, чи залишається старий паспорт у користуванні). Десь о 10:00 у мене прийняли документи у віконці №1 і сказали чекати виклику на фотографування. О 12:50 до мене дійшла черга на фотографування. Трішки здивував "електронний підпис", який треба робити на склі, не торкаючись рукою до нього; вийшла якась абракадабра. Після мене "фотографи" зачинилися на обід, близько семи чоловік не встигли сфотографуватися і їм довелося чекати 14:00. Таим чином, пробув на Поля 4 години. Тепер чекати 30 робочих днів (20 - виготовлення паспорта і 10 - безкоштовної довідки про несудимість).

Наскільки я зрозумів, відсьогодні почали приймати документи на біопаспорт в Бабушкінському і Ленінському районах. Прописаних в м.Дніпропетровську відправляли саме туди, або на Червону пл., 2А. Я вирішив не йти, здав документи на Поля, прийняли без питань. Людей, які ходили на Червону, відфутболили назад, і начальниця з Поля гнівно дзвонила на Червону.

P.S. Мені здалося, що краще приходити о другій половині дня, менше людей
    С чего это вы решили ждать 30 дней изготовление паспорта? Срок изготовления биометрического паспорта 20дней, и справка о несудимости к этому не имеет ни какого отношения. Получение справки это обязанность ГМС а не ваша.

И что за платеж 360грн? должен быть 348,15грн....

Дописів
    73

Типово

Цитата Допис від OK_3006 Переглянути допис
    rbvl подскажите .... сплатив мінімальну суму (170 + 360 = 530) в автоматі за допомогою дівчини-оператора

подскажите, пожалуйста, что это за автомат, он там находится на Поля?
    Просто автомат-пополняшка, в который заведены правильно реквизиты и стоит понимающая процесс девочка. Комиссия у них небольшая, к каждой платежке 1 грн. (ну и плюс те, что вызаплатили банку. Я подсмотрел: одна была 5 грн, вторая 7 грн. - в общем вы переплатили 14 грн.). Но если у вас будет написано 69 или 85 грн. справка о несудимости- она тоже их оплатит по умолчанию и не будет говорить, что ее платить не надо.

Дописів
    73

Типово

Друзі, звертаюсь до вас за допомогою!

Ми, колективом однодумців, боремось зі зловживаннями, корупцією, непрозорістю в роботі Державної міграційної служби України (далі – ДМСУ).
    Це той орган влади, що видає паспорти, закордонні паспорти, проводить послуги з реєстрації, видачі проїзного документу дитини за кордон і інше. Інформація про всі послуги на їх сайті: http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti...izdu-za-kordon

Наша ціль: вся інформація, всі платіжні реквізити, всі необхідні бланки повинні бути на офіційному сайті ДМСУ.
    На сьогодні ДМСУ зловживає продажем бланків, підсовуванням лівих платіжок з рахунками приватних фірм (чи то непотрібна довідка про несудимість, чи то матеріальна допомога).

Оскільки ми знаємо механізм, як зробити органи влади прозорими та публічними (їх необхідно завалити великою кількістю запитів), прошу вас надіслати інформаційні запити одним із нижченаведених шляхів і з одним (чи декількома) із нижченаведеними питаннями.

Шляхи надсилання запитів:
    1. Занести запит в Дніпропетровське обласне управління ДМСУ, пл. Червона, 2-а, канцелярія. (знаходиться за зачиненими білими дверима, потрібно наполегливо постукати).

2. Відправити на електронну адресу [email protected] (Головне управління ДМСУ в Києві. Надсилати запити з глобальних питань. Ті, що стосуються Дніпропетровської області будуть пересилати в Дніпропетровське відділення і отримання відповіді продовжиться на 5 днів)

2. Відправити на електронну адресу [email protected] (Головне управління ДМСУ в Дніпропетровській області. З усіх питань та питань ,що стосується організації роботи в відділеннях ДМСУ в Дніпропетровській області)

3. Найпростіший. Скористатися вже готовою формою сайту https://dostup.pravda.com.ua/request...#incoming-3962

Питання, що можна включити до запиту:
    1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які потрібно сплатити кошти для отримання біометричного паспорту. Проживаю в Ленінському (Кіровському, Бабушкінському і т.д. – вибрати свій район) районі.
    2. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.
    3. Інформацію щодо адрес відділень ДМСУ в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.
    4. Інформацію, щодо вичерпного переліку документів необхідного для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм
    5. Інформацію, коли зразки бланків з’являться на офіційному сайті http://dmsu.gov.ua/ , а саме:
    - заява доручення на безкоштовну перевірку відомостей на наявність обмежень встановлених чинним законодавством України для оформлення паспортних документів (так звана довідка про несудимість);
    - заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, телефон, для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон»;
    - інші бланки, заповнення яких необхідне для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.
    6. Інформацію, коли на офіційному сайті http://dmsu.gov.ua/ з’являться усі необхідні реквізити для отримання усіх можливих послуг та бланків від ДМСУ.

Також будемо вдячні, за унікальні питання до ДМСУ, оскільки їм доведеться готувати унікальні відповіді. На часті запитання, вони відсилають вже стандартні відповіді, але все одно, навіть, на формування такої відповіді, необхідно багато часу.
    Нагадаю, що наша ціль: розміщення абсолютно всієї публічної інформації на сайті ДМСУ.

Щоб не витрачати державні кошти на марки і конверти, зазначайте, щоб відповідь на інформаційний запит надсилали електронною поштою!

Зразки запитів (підставити свої данні): ДО ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ:
    ФОРМА
    запиту на інформацію

Розпорядник інформації Державна міграційна служба України
    Головне управління ДМС у Дніпропетровській області
    М.Дніпропетровськ.
    Площа Червона, 2а

Запитувач
    Прізвище Ім’я По батькові
    49000, м. Дніпропетровськ, вул. ,
    +38(067)0000000
    [email protected]

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ

Прошу відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" надати

1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.

2. Інформацію, коли запитувана інформація буде розміщена на офіційному сайті ДМСУ.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк:

на електронну адресу [email protected]

19/01/2015 _____________
    (дата) (підпис)

ДО ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ, М.КИЇВ:
    ФОРМА
    запиту на інформацію

вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601

Запитувач
    +38(067)0000000
    [email protected]

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ 2/1 (повторно)

1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які необхідно сплатити кошти для отримання біометричного закордонного паспорту в Дніпропетровську.
    2. Інформацію щодо адрес в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк (необхідне зазначити):

05/01/2015 _____________
    (дата) (підпис)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    39

Типово

Цитата Допис від ls.dp Переглянути допис
    Друзі, звертаюсь до вас за допомогою!

Ми, колективом однодумців, боремось зі зловживаннями, корупцією, непрозорістю в роботі Державної міграційної служби України (далі – ДМСУ).
    Це той орган влади, що видає паспорти, закордонні паспорти, проводить послуги з реєстрації, видачі проїзного документу дитини за кордон і інше. Інформація про всі послуги на їх сайті: http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti...izdu-za-kordon

Наша ціль: вся інформація, всі платіжні реквізити, всі необхідні бланки повинні бути на офіційному сайті ДМСУ.
    На сьогодні ДМСУ зловживає продажем бланків, підсовуванням лівих платіжок з рахунками приватних фірм (чи то непотрібна довідка про несудимість, чи то матеріальна допомога).

Оскільки ми знаємо механізм, як зробити органи влади прозорими та публічними (їх необхідно завалити великою кількістю запитів), прошу вас надіслати інформаційні запити одним із нижченаведених шляхів і з одним (чи декількома) із нижченаведеними питаннями.

Шляхи надсилання запитів:
    1. Занести запит в Дніпропетровське обласне управління ДМСУ, пл. Червона, 2-а, канцелярія. (знаходиться за зачиненими білими дверима, потрібно наполегливо постукати).

2. Відправити на електронну адресу [email protected] (Головне управління ДМСУ в Києві. Надсилати запити з глобальних питань. Ті, що стосуються Дніпропетровської області будуть пересилати в Дніпропетровське відділення і отримання відповіді продовжиться на 5 днів)

2. Відправити на електронну адресу [email protected] (Головне управління ДМСУ в Дніпропетровській області. З усіх питань та питань ,що стосується організації роботи в відділеннях ДМСУ в Дніпропетровській області)

3. Найпростіший. Скористатися вже готовою формою сайту https://dostup.pravda.com.ua/request...#incoming-3962

Питання, що можна включити до запиту:
    1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які потрібно сплатити кошти для отримання біометричного паспорту. Проживаю в Ленінському (Кіровському, Бабушкінському і т.д. – вибрати свій район) районі.
    2. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.
    3. Інформацію щодо адрес відділень ДМСУ в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.
    4. Інформацію, щодо вичерпного переліку документів необхідного для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм
    5. Інформацію, коли зразки бланків з’являться на офіційному сайті http://dmsu.gov.ua/ , а саме:
    - заява доручення на безкоштовну перевірку відомостей на наявність обмежень встановлених чинним законодавством України для оформлення паспортних документів (так звана довідка про несудимість);
    - заява, в якій зазначаються відомості про заявника: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані, телефон, для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон»;
    - інші бланки, заповнення яких необхідне для отримання паспорту громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.
    6. Інформацію, коли на офіційному сайті http://dmsu.gov.ua/ з’являться усі необхідні реквізити для отримання усіх можливих послуг та бланків від ДМСУ.

Також будемо вдячні, за унікальні питання до ДМСУ, оскільки їм доведеться готувати унікальні відповіді. На часті запитання, вони відсилають вже стандартні відповіді, але все одно, навіть, на формування такої відповіді, необхідно багато часу.
    Нагадаю, що наша ціль: розміщення абсолютно всієї публічної інформації на сайті ДМСУ.

Щоб не витрачати державні кошти на марки і конверти, зазначайте, щоб відповідь на інформаційний запит надсилали електронною поштою!

Зразки запитів (підставити свої данні): ДО ОБЛАСНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ:
    ФОРМА
    запиту на інформацію

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області
    М.Дніпропетровськ.
    Площа Червона, 2а

Запитувач
    +38(067)0000000
    [email protected]

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ

1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які мені необхідно сплатити кошти для отримання послуги «внесення відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду закордон» в м. Дніпропетровську.

2. Інформацію, коли запитувана інформація буде розміщена на офіційному сайті ДМСУ.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк:

19/01/2015 _____________
    (дата) (підпис)

ДО ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДМСУ, М.КИЇВ:
    ФОРМА
    запиту на інформацію

вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601

Запитувач
    +38(067)0000000
    [email protected]

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ 2/1 (повторно)

1. Інформацію щодо суми та банківських реквізитів, на які необхідно сплатити кошти для отримання біометричного закордонного паспорту в Дніпропетровську.
    2. Інформацію щодо адрес в Дніпропетровську, де я матиму змогу подати документи для отримання біометричного закордонного паспорту.

Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк (необхідне зазначити):

05/01/2015 _____________
    (дата) (підпис)
    быстрее всего отвечают здесь: http://ukc.gov.ua/

по остальным вариантам описанным выше, пока ответа не получил....

Дописів
    73

Типово

У меня было наоборот, по этому их не добавляю. Раз Вы и Большой Боб его рекомендуете, завтра добавлю в инструкцию.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    39

Типово

Цитата Допис від ls.dp Переглянути допис
    У меня было наоборот, по этому их не добавляю. Раз Вы и Большой Боб его рекомендуете, завтра добавлю в инструкцию.
    Мне ответ прислали на электрронку, работник ДМС перезвонил, уточнил адрес, потом после отправки перезвонил и спросил, получил ли я письмо, я был приятно удивлен отношением.

Сторінка 361 з 419 ПершаПерша ... 261311351352353354355356357358359360361362363364365366367368369370371411 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті