привіт дівчата!

Допис від
Himera
Привет, девчули!
Вітаю з Маргариткою! Смачненького молочка їй, а тобі скорішого відновлення!
Іринкі великі @@@@@@@@@@@@@@@@@
Oksana_lutsk і Сімку з тижденьками!!!
Фуфку і m-zeka з корівками )))

Допис від
darochka
Опять же я мамой еще не была, могу только рассказать то что мама рассказывала. Так вот она говорит что никто не орал в ожидании 3 часов, так как наедались. И этого как раз и хватало на 3-2,5 часа. А вот у племяшей кормление по требованию, так с малой просто замучались, она пососет грудь чуток, потом через время еще чуток. И так туда сюда беготня, ощущение сложилось (у меня) что она издевается)) Что иногда это еда, а иногда просто баловство. Как будто такая кроха уже знает что можно не кушать нормально сразу, а растягивать по немногу. С 2 пацанятами тоже подобная ситуация. Но они это издевательство не доводили до такой степени.
Буду читать, и ходить на курсы, послушаю чем и как будут аргументировать какое кормление. Но мне бы не хотелось вот такой беготни.
Це все так індивідуально, що й переказати неможливо) В мене був "лінивий сосун" нам на курсах розповідали про таких дітей і ось мені "пощастило", справді вона їла по троху і спочатку через кожні 10-15 хв, мало того, в неї був маленький ротик і як я не старалася прикладати, то в мене цілий місяць були тріщини, кровили соски, Оля Зетта не дасть збрехати, що прикладала її вірно, бо визивала Олю щоб подивилася на це все.)) Дитина не вилазила зі слінга 4 місяці зовсім, годувала її крізь: в маршрутках, в магазині, на ходу, прикривалася слінгом, чи молочним фартуком. Багато таких "лінивих" переводять на ИВ, бо там з пляшечки все набагато легше. Але в мене був час і натхнення
, на роботу ніхто не гнав і мені дуже-дуже кортілося годувати, щоб дитина була захищена, бо ніякі суміши не дадуть того, що дасть мамине молочко. ) ось так ))

Допис від
ЛЕСЯТКА
по слингам:у нас на форуме есть девочка Алена-Алага,занимается слингами,эргорюкзаками и хипситами,приезжает домой и помогает подобрать модель и научит правильно одевать-носить.
Если что,отката не имею))сама пару раз заказывала у нее,осталась довольна
О, я дуже люблю Альонку-Алагу як спеціаліста, продавця і дуже гарну людину, багато чого придбала в неї в першу вагітність і після ))
Bookmarks