| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
з того, що відповів Vozar- піде, з того, що потрібен час для виконання ваших умов і при цьому утримувати територію бойових дій - так.
давайте умовний Vozar, Юрій, інші, хто йде за мобілізацією і підтримує стратегію оборони.
точно нє, навіть кризові зміни та реформи в корпораціі з 3000- 5000 тис людей тривають більше року. гроші з закордону може будуть, а може ні, а володя вже воює на Донбасі.Скiльки часу на реформи? - Мiсяц, можливо тиждень, якщо припече. Грошi з закордону йдуть двi доби. Забеспечення довше, але воно i у ворогiв не миттеве.
... ошибаетесь! я давно являюсь членом АВААЗ и ни одной "партии" пока не было проиграно, о чём мне и сообщают... согласна, что кроме наших подписей есть и другие преграды, но пусть хоть что-то сделает "диванное войско"... для ленивых - повтор...
https://secure.avaaz.org/ru/petition...nikom/?sgYGxgb
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
расстрогав протестний автопарк:
5 января 2015
В Коми ответили автопробегом на заявление Обамы о крахе российской экономики
інфіня, мерс, бехі
Порошенко обсудит военное положение с депутатами
Вопрос ещё открыт, вряд ли он будет принят, т.к. внешней любой помощи кирдык моментально + это будет означать конец перемирию и начала наступления, на что сил и средств пока нет и будут ли? Так что продолжаем топтаться на месте, махать ручкой и слюнявить губки.
Хуевый Слуцк @patriotbelarus 1 ч.1 час назад
Работники морга в Горловке: Все забито под завязку "защитниками Новороссии". Неопознанных закапывают в общей яме..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks