| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
F1 Service f1service.dp.ua.Ремонт ноутов, ПК и прочих железок, ИТ-сопровождение организаций.
Тел:7340453,093-99-835-99, 097-222-14-17, 095-476-77-79 Чкалова 16, оф 11
днями спілкувалася з дончанкою, за соціальними грошима приїхала в Дніпро - "мєня всє отговорівалі, нє єдь тьі в ету Україну оформляться, у нас скоро свої дєньгі будут."
більшість тих, з ким спілкуюся, у своєму сьогодненні звинувачють Україну. на питання за темою причина- наслідки :" ну і што, што ж ми тєпєрь должньі страдать із за етой войньі?"
ну наконец то у нас все наладилось... уже перелет между Ницей и Монако обсуждаем..![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ОК , я смотрю очередной доминатор... Это хорошо.
Потому что вырисовывается уже тенденция - хор о том какой през фуло и какое гавно мирный план НА СЕЙЧАС. Но как спросить - а сами то что хотите Украине...вместо мирного плана так и все...шестеренки скрипят и буксуют...
Так я спрошу - мужики, так а что сказать то хотели, кроме през фуфло?
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks