Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 482 з 513 ПершаПерша ... 382432472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10242, показано з 9 621 по 9 640.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Gobzavr Переглянути допис
    Не всех. Я своих рабов в обиду не дам!
    С рабами нужно поосторожнее, х.з. что у них на уме....
    У Дніпропетровську затримали "Монаха", який допомагав терористам

Субота, 24 січня 2015, 17:21
    фото, відео

Співробітники СБУ викрили та затримали інформатора терористичної організації т.зв. "ДНР" на прізвисько "Монах".
    Про це повідомили у прес-центрі СБУ.
    Мешканець Дніпропетровська був завербований бойовиками "ДНР" через соціальну мережу.
    "Виконуючи завдання терористів, зловмисник створив розгалужену мережу інформаторів серед інтернет-користувачів, які систематично звітували йому щодо кількісного складу та озброєння підрозділів ЗС України, їхніх пересувань, розташування українських блокпостів та охорони підприємств оборонно-промислового комплексу на території Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Запорізької областей.Крім цього, інформатор формував списки патріотично налаштованих громадян та волонтерів", - йдеться у повідомленні.
    Зібрані відомості зловмисник передавав до "штабу" терористів електронною поштою, використовуючи заходи конспірації.
    23 січня співробітники СБУ затримали зловмисника за місцем його проживання. Під час обшуку помешкання правоохоронці вилучили ноутбук, засоби зв’язку із бойовиками та дві бойові гранати "Ф-1".
    За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    сынок?))) ну ну)))
    вот так лучше
    молчи

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    я тоже за, но тут есть некоторые форумчане, которые вместо ответов на вопросы рассказывают про меня, так что вопросы к ним
    для чего они меняют тему разговора, зачем меняют акценты беседы?
    це робити ви. ваші аргументи - пропагандони, методичкі, под***льониші. це ви переводите розмову на особистістіть і виправдовуєте себе боротьбою з ворогами України. припиніть, спілкуйтеся за предметом теми і не переходьте на особистість.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    под***льниш , пропагандон -це не образа? хня про штаб порошенко, методички - яка мета? ви так відстоюєте свою точку зору?
    ясно. я і возар винні в тому, що відбувається в країні. ви в адекваті?
    винні, бо ви так намагаєтесь захистити свою похибку на виборах, шо готові відстоювати будь які його дії.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    Аналогично..

завязывайте...

правда я сам сегодня был готов реально ехать ГбБ писдить.
    а ты знаешь его?

New Jersey
    Guest

Типово

Если бы мне года 2 назад сказали, что я такое буду читать на этом форуме, я бы наверное по роже заехала. Ребят, это же ненависть! Вы же друг друга ненавидеть начинаете!
    Это совсем не тот ср.ч, который был раньше. Всем сейчас больно и, наверное, страшно. Но нельзя ведь так

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    под***льниш , пропагандон -це не образа? хня про штаб порошенко, методички - яка мета? ви так відстоюєте свою точку зору?
    ясно. я і возар винні в тому, що відбувається в країні. ви в адекваті?
    А вы? Сколько литров божьей росы должно еще вылиться на вашу голову, что бы вы сделали выводы относительно этого персонажа?

Le Svinage
    Guest

Типово

значит самый клевый выбор -- не ходить на выборы, тогда оправдываться точно не нужно.

Дописів
    4 941

Типово

Возар, Рола, мое вам почтение и уважение. Не знаю, как вы выдерживаете. В последнее время не то что писать в теме, читать ее противно.
    Мы не предатели. Мы выполняем секретную миссию вхождения русского мира в ЕС с целью подрыва его изнутри. Владимир Владимирович Петров - Водкин.

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    вот так лучше
    молчи
    дяденька, годиков Вам сколько? ну шоб я трепетал перед саксаулом)))

тьфу, аксакалом)))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

а ты знаешь его?
    К сожалению или счастью (его) нет..
    Я предложил , что бы он сказал куда, а я в течении получаса приеду в любой район города и он мне все тоже, что писал на форуме повторит в лицо.. Ожидаемо пациент обоссался.. А жаль. Я б хоть злость бы выпустил...
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

дяденька, годиков Вам сколько? ну шоб я трепетал перед саксаулом)))

тьфу, аксакалом)))
    я таких целей не ставлю))

Циник
    Guest

Типово

я таких целей не ставлю))
    так ото сиди й не писди, синку(с)

Звідки Ви
    Україна - це Європа
    Дописів
    754

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Да я спокоен, просто искренне считаю, что пропаганда, которой вы занимаетесь с Возаром, большее зло чем путинососы на форуме, с куда худшими последствиями для Украины.
    поэтому оскорблять себя пропагандону не позволю
    Ну вот смотрите, как раша пропаганда мобилизовала тысячи *******ов. И они теперь нас убивают. Почему на данном этапе мы не можем бить их в том числе и этим оружием?

Циник
    Guest

Типово

вот какого хера даунбасят не отогнали от мариуполя за пределі досягаемости градов? мирній план помешал?

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Niki_z Переглянути допис
    Ну вот смотрите, как раша пропаганда мобилизовала тысячи *******ов. И они теперь нас убивают. Почему на данном этапе мы не можем бить их в том числе и этим оружием?
    так мирній план же, с пидарасами нужно дружить.

Дописів
    39 400

Типово

винні, бо ви так намагаєтесь захистити свою похибку на виборах, шо готові відстоювати будь які його дії.
    та щаз. має відповідати за діяльність і бездіяльність.

і тобі скажу - якщо повернути час, ті самі обставини і тих самих кандидатів- я б проголосувала за пороха. шось він робить правильно, шось дуже повільно, кадрові призначення- просто ахтунг, партія БПП - смітник, саме погане - повільні висновки і повільні діі. бездіяльність у внутрішніх справах в межах відповідальності - злочин.

Звідки Ви
    Україна - це Європа
    Дописів
    754

Типово

А так завязывайте срач между собой. На форуме полно говнописцев, ими надо заниматься. А в реале и того боле.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від New Jersey Переглянути допис
    Если бы мне года 2 назад сказали, что я такое буду читать на этом форуме, я бы наверное по роже заехала. Ребят, это же ненависть! Вы же друг друга ненавидеть начинаете!
    Это совсем не тот ср.ч, который был раньше. Всем сейчас больно и, наверное, страшно. Но нельзя ведь так
    Не друг друга.
    Іноземних кацапів.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

вот какого хера даунбасят не отогнали от мариуполя за пределі досягаемости градов? мирній план помешал?
    Да..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Сторінка 482 з 513 ПершаПерша ... 382432472473474475476477478479480481482483484485486487488489490491492 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті