О! Один решил представиться. Не надо! Это и так видно...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О! Один решил представиться. Не надо! Это и так видно...
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
вот почему я никак не встречу на улицах Днепра какого нибудь говноросса? все на форуме? оба?)
В останні тижні вони несуть втрати більше сотні солдат та десятка одиниць техніки щодня. Зараз російські війська молотять як ніколи.
Невеличкий відголосок цієї бійні дійшов до Маріуполя, де росіяни промазали на кілометр.
Так, це дивовижно було читати, коли вони писали що в росіян поблизу Маріуполя немає артилерії та одночасно з тим ж - що вони почали наступ.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Кстати, это не оригинал обращения. Они его потом отредактировали и разместили немного в другом виде - с уточнением что он возвращается в Украину и завтра проведет СНБО
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А можно как-то всем перестать сраться и оскорблять друг друга??? Вашу заногу, нужно сплотиться
У кого бы какого не было мнения, все декларируют,что любят Украину и переживают за неё
Так давайте не разьединяться в это тяжёлое время ,враги только этого и ждут,всегда,в любой ситуации
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks