| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бандеровская чупакабра
1 хв. ·це типу офіційна заява була чи як. цікаво чи правда знищили.
Чотири з шести установок "Град", які обстрілювали Маріуполь, знищено. Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак на засіданні оперативного штабу щодо обстрілу Маріуполя.
"Так, підтверджується інформація, що обстріл вівся з боку Новоазовська, з території населеного пункту Сахівка. Там було зосереджено шість установок БМ "Град". Після їх локалізації, по ним відкрила вогонь українська артилерія. Чотири з шести установок знищено", - заявив Полторак.
від 5 канал
Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать
Населенный пункт Красный Партизан Донецкой области, в который зашли боевики, остается "серой зоной", не подконтрольной ни одной из сторон конфликта.
Об этом в ходе брифинга, заявил спикер АТО Андрей Лысенко, передает*РБК-Украина.
"Населенный пункт Красный Партизан находился в "серой зоне", которая не контролировалась ни силами АТО, ни боевиками. Боевики, зайдя туда и выставив свой флажок, заявили, что они взяли новую территорию. На самом деле, эта территория была ничей, и остается ничей", - заявил Лысенко.
http://obozrevatel.com/crime/63247-k...-shtab-ato.htm
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
а вот и истина вскрывается.
все делалось насильно
с 1:40
вчора читала коментарі когось з екс-військових США, який кілька разів був у нас з консультаціями, останній раз в листопаді. стисло, дінамика в Україні така: на осінь зміни вже є і в ВСУ теж, але вони в стані младєнца, а час потребує дорослих рішень, дорослих сил і так далєє. тобто, ми не успєваєм.
Нейтральная территория. Не контролирует ни одна из воюющих сторон.
В этой войне есть одна специфика о которой много не говорят. Вот та граница боев, у которую нам показывают на карте АТО она....не совсем сплошная. Стороны занимают опорные пункты, блок посты, отдельные населенные пункты. Просто для того, что бы везде войска стояли линией физически нет столько войск. Потому, видимо, некоторые села могут не контролироваться никем.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Дорогу в Крым решил устелить трупами...
Vozar, я знаю терміни.
якщо я контролюю вашу тер торію, а ви розповідаєте про терміни, то територію все ж таки контролюю я, а не терміни. це про речі на своє ім'я.
все це розумію і приблизно знаю як там на місцевості, при цьому, якщо одна з сторін клала на сіру зону, зайшла в сіру зону і помітила іі, який сенс шось там вважати.В этой войне есть одна специфика о которой много не говорят. Вот та граница боев, у которую нам показывают на карте АТО она....не совсем сплошная. Стороны занимают опорные пункты, блок посты, отдельные населенные пункты. Просто для того, что бы везде войска стояли линией физически нет столько войск. Потому, видимо, некоторые села могут не контролироваться никем.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks