| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
еще пытання... у меня переплата по лицевым счетам НДС и Авансовый прибыль с 2013 года... что делать? переброску? не сгорят?
та не, это просто мечты
Да, Вы ПРАВЫ - вот нашел такое мнение в лиге:
Якщо розміщені на депозитному рахунку кошти підприємство може згідно з умовами депозиту зняти (відкликати) в будь-який час і використати для здійснення поточних операцій, то є певні підстави для їх відображення на субрахунках 313 «Інші рахунки в банку в національній валюті» та 314 «Інші рахунки в банку в іноземній валюті» до рахунку 31 «Рахунки в банках». Це пояснюється тим, що, згідно з Інструкцією № 291, рахунок 31 призначено для обліку наявності та руху грошових коштів, що перебувають на рахунках в банку і які можуть бути використані для поточних операцій.
Мінфін висловив дещо іншу думку щодо відображення у бухгалтерському обліку коштів на депозитному рахунку. В Листі № 31-34000-20-10 цей орган роз'яснює, що депозитний рахунок можна розглядати складовою частиною еквівалентів грошових коштів, тобто короткостроковою високоліквідною фінансовою інвестицією, яка вільно конвертується у певні суми грошових коштів і яка характеризується незначним ризиком зміни її вартості. Якщо керуватися цим роз'ясненням, то депозитний рахунок (у сумі коштів, що перебувають на ньому) як складову частину еквівалентів грошових коштів слід відображати на субрахунку 351 «Еквіваленти грошових коштів» до рахунку 35 «Поточні фінансові інвестиції».
"Чем ближе государство к падению, тем многочисленнее его законы."
Публий Корнелий Тацит
Товарищи, я опять с корректировкой. Не знаю уже, головой биться, или смеяться
Сегодня обнаружила, что в ноябрьском реестре неверно указала номер НН от поставщика. Теперь в январском реестре указать с - и с +? Так реестров уже ж нет...
Девочки! Нужен совет.
Поставщик не зарегил НН от 05.01.15. А я этот товар отгрузила 06.01.15. Как можно решить проблему? 8-й додаток уже не работает. В голове бродит вариант, что бы они зарегистрировали с опозданием. Но не знаю, возможно ли это. Они предлагают зарегистрировать более поздней датой, но боюсь, что мне потом не признают этот кредит.
Скажите пожалуйста, какой крайний срок подари Відомості про розподіл чисельності працівників ? 25 на воскресенье попадает
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks