Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 272 з 539 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282322372 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10761, показано з 5 421 по 5 440.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Так бухгалтер поставщиков УЖЕ отправила с подтверждением. А мы сейчас по тех. причинам в Медке не можем подтвердить. И поставщик уже истерит.

Дяка!
    Вы можете подтвердить. там все просто: открываете НН и, при закрытии ее просит: подтвердить. А чего истерить, подтверждение ей не нужно)))

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Vito4ka_ Переглянути допис
    Добрый день! Подскажите, а Фин. отчет малого предприятия в какие структуры нужно сдавать?а то я насколько поняла в статистику уже не нужно,а iFin мне напоминает, что до 26.01.15 я должна сдать туда? или я ошибаюсь...
    в статистику, по прежнему, нужно

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Снежная Королева Переглянути допис
    кому непонятно - проходит мимо
    ага)))

Дописів
    7 520

Типово

Уже писали как сделать запрос о регистрации НН, повторитесь, пожалуйста, не могу найти.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Вы можете подтвердить. там все просто: открываете НН и, при закрытии ее просит: подтвердить. А чего истерить, подтверждение ей не нужно)))
    мы не можем подтвердить по той причине, что Медка физически сейчас нет, будет через несколько дней ))
    я, если честно, запуталась. Если она отправила и ждет подтверждения, ей не нужно в том случае, если она отправит новый другим путем (который без подтверждения)? Или что мне ей ответить?
    Капец, у меня уже каша в голове ((

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    мы не можем подтвердить по той причине, что Медка физически сейчас нет, будет через несколько дней ))
    я, если честно, запуталась. Если она отправила и ждет подтверждения, ей не нужно в том случае, если она отправит новый другим путем (который без подтверждения)? Или что мне ей ответить?
    Капец, у меня уже каша в голове ((
    мне непонятно))) Медок можно установить за полчаса, грубо говоря)))
    ей не нужно ВООБЩе и никогда подтверждения, ну вообще. ОНО, подтверждение, ни на что не влияет. Так понятно?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    мне непонятно))) Медок можно установить за полчаса, грубо говоря)))
    ей не нужно ВООБЩе и никогда подтверждения, ну вообще. ОНО, подтверждение, ни на что не влияет. Так понятно?
    теперь понятно. Спасибо.

Дописів
    7 520

Типово

Сегодня при регистрации НН. Ставлю ед.измерения грн, код 2454 при оказании услуг. Делаю проверку в медке: единица измерения не соответствуеткоду единици измерения (исключение составляет "услуга")

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Сегодня при регистрации НН. Ставлю ед.измерения грн, код 2454 при оказании услуг. Делаю проверку в медке: единица измерения не соответствуеткоду единици измерения (исключение составляет "услуга")
    Мы это недавно только обсуждали, при закрытии документа и повторном открытии и проверке уже эта ошибка не появляется и документ имеет статус "Верный"

НО ЧТО СЕГОДНЯ НАЛОГОВИКИ НАПИСАЛИ:

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЗАГАЛЬНОДОСТУПНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ РЕСУРС "ЗІР"

ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ

Питання:

Як починаючи з 01.01.2015 заповнюються графи 5.1, 5.2 та 6 податкової накладної у разі постачання послуг, у т. ч. у разі часткового постачання послуг або оплати частини вартості послуги?

Відповідь:

Починаючи з 01.01.2015, при постачанні товарів/послуг на митній території України податкова накладна складається за формою та в порядку, затвердженими наказом Міністерства фінансів України від 22.09.2014 N 957 (далі - Порядок N 957), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 13.10.2014 за N 1235/26012.

Порядком N 957 передбачено, що з 01.01.2015 податкова накладна та додатки до неї складатимуться і надаватимуться виключно в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації у порядку, визначеному законодавством, електронного підпису уповноваженої платником особи.

Для розпізнавання електронною системою ідентичності зазначених платниками податків показників, вказаних у графі 5 податкової накладної, додатка до податкової накладної та розрахунку коригування, передбачено зазначення коду одиниці виміру об'єкта операції відповідно до Класифікатора системи позначень одиниць вимірювання та обліку, затвердженого наказом Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації України від 09.01.97 N 8 (далі - КСПОВО).

Згідно із п. 44.1 ст. 44 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року N 2755-VI (зі змінами та доповненнями) для цілей оподаткування платники податків зобов'язані вести облік доходів, витрат та інших показників, пов'язаних з визначенням об'єктів оподаткування та/або податкових зобов'язань, на підставі первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов'язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством.

Таким чином, у разі якщо вартість послуги визначається із застосуванням одиниць обліку, які відображаються у первинних документах, регістрах бухгалтерського обліку, то у графах 5.1 та 5.2 податкової накладної зазначаються одиниці виміру (умовне позначення і код) згідно з КСПОВО.

У разі якщо послуга, що надається, не має одиниці обліку, у графі 5.1 зазначається "послуга", а графа 5.2 не заповнюється.

У разі складення податкової накладної на повне постачання послуги або на суму коштів, що надійшла на поточний рахунок як попередня оплата (аванс) у повному обсязі, у графі 6 податкової накладної зазначається "1".

У разі складення податкової накладної на часткове постачання послуги або на суму попередньої оплати частини вартості послуги у графі 6 зазначається відповідна частка наданої (оплаченої) послуги у вигляді десяткового дробу. Наприклад, у разі постачання частини послуги, яка відповідає половині обсягу, вказаного у договорі, або у разі отримання суми попередньої оплати у розмірі половини договірної вартості послуги у графі 6 вказується число "0,5".

Звідки Ви
    Днепропетровск, центр
    Дописів
    3 379

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Я сегодня зарегила НН по услугам, но Ед. измерения поставила шт. (код 2009) и все прошло успешно)))

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від Natty Переглянути допис
    Мы это недавно только обсуждали, при закрытии документа и повторном открытии и проверке уже эта ошибка не появляется и документ имеет статус "Верный"

НО ЧТО СЕГОДНЯ НАЛОГОВИКИ НАПИСАЛИ:

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЗАГАЛЬНОДОСТУПНИЙ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ РЕСУРС "ЗІР"

ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ

Питання:

А кто-то понял,что они написали? Что в итого ставить? Не аванс. Я так поняла. что можно как хочешь. Хочешь - грн, тогда заполняешь 51,5.2, хочешь "послуга" тогда 5.2 не заполняешь

Дописів
    6 819

Типово

Цитата Допис від *Еленка* Переглянути допис
    Я сегодня зарегила НН по услугам, но Ед. измерения поставила шт. (код 2009) и все прошло успешно)))
    налоговая ( медок и пр.программки) не делает логическую проверку между номенклатурой и единицей измерения...можно поставит хоть крадратокилометр, если он есть в классификаторе ((((((((
    Советов не просить! ПАтАмушто у меня чувство юмора сильнее чувства жалости

Тема года 2008
    Бухгалтер года 2013
    Дописів
    16 476

Типово

Добрый день! Подскажите, а Фин. отчет малого предприятия в какие структуры нужно сдавать?а то я насколько поняла в статистику уже не нужно,а iFin мне напоминает, что до 26.01.15 я должна сдать туда? или я ошибаюсь...
    вы не ошибаетесь - баланс в статистику сдаем до марта, ну и с прибылью до 9 февраля
    БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
    Сдам отчеты за Вас!

Дописів
    12 360

Типово

Цитата Допис від Волшебница Переглянути допис
    ну и с прибылью до 9 февраля
    Оль, те которые отчитываются раз в год, кажись 2 марта, не?

Дописів
    12 360

Типово

а в статистику 28 февраля?

Дописів
    12 360

Типово

все проверила в Лиге.
    Статистика(фин. отчетность) и налоговая (декларация и фин. отчетность)- 2 марта ( у кого отчетный период равняется году)
    вот
    Востаннє редагував riola: 22.01.2015 о 13:26

Дописів
    29 041

Типово

вы не ошибаетесь - баланс в статистику сдаем до марта, ну и с прибылью до 9 февраля
    Неее

Упорство и настойчивость 2012 (Марафон похудения) Аватар для Снежная Королева
    Звідки Ви
    уже Березинка )))
    Дописів
    13 048

Типово

а 1ДФ пустая не сдается?

Дописів
    168

Типово

это iFin мне такие сроки выдает. Но вот я выяснила, что вроде сейчас отчет подается только в фискальную службу,а потом они рассылают в остальные структуры. но это еще уточняется. должны мне письмо с этой инф. прислать буду читать.

Дописів
    29 041

Типово

это iFin мне такие сроки выдает. Но вот я выяснила, что вроде сейчас отчет подается только в фискальную службу,а потом они рассылают в остальные структуры. но это еще уточняется. должны мне письмо с этой инф. прислать буду читать.
    а где ВЫ выяснили?
    Отчет в статистику как подавался, так и подается.

Сторінка 272 з 539 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282322372 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті