| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Драстэ всімДавно нас тут не бул
За час відсутності у Мироськи вилізло 2 зуби, на фоні чого він захворів - по ходу, щось бесь ціпанув, якщо вам цікаво, про мій кіпіш і лікування читайте отут в мене на блозі http://ledivicher.domohozyaika.in.ua/archives/1047 там ще фотки нашого улибастіка э, але більше в попередніх постах
![]()
А я до вас із дечимЯкщо кому потрібні свічки інтерферону (вони там інша назва, але діюча речовина та) - віддам безвозмэздно, щоб не пропали в холодильнику. Ми нимм так і не користувались і не будемо. Чоловік купив, а я в його дію не вірю, але хтось може вірить. Вони вродь дорогі, викидать просто на смітник шкода, вдруг комусь треба
![]()
На фоні температури, я кіпішнула і ми поїхали в лікарню - там нас виміряли, так що в 7,5 місяці ляля важить 9,700, але в слінгу не важко![]()
Ляля вже вміэ повзати, сів сам 2 січня сам, але більш за все любить дертись кудись і стояти!!!! І ходити вздовж, а ще ритися в шкафах і на полках. В карі ми були один день і саме тоді він почав говорити звуки мамама - це не до мене, але звуки вже вивчив. Зараз ще бабаба...чекаю, що буде даліЗ кожним днем все прикольніше і цікавіше
![]()
«Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»
Шпулька, глянь на "наш" паровоз
Прикольная ф-ня, только не для нашего возраста. Она классно учит английскому алфавиту, правда классно! Там буковки, и стишки, и задания.
Нашим козявчикам даже не знаю, что с ней пока делатьПо крайней мере, Макса его подаренный на НГ "волшебный гриб" прикалывает больше.
Класснючие какой!! Это заказывали где то?
Уже хочу₽)))))[QUOTE=Лисочка;29056501
Прикольная ф-ня, только не для нашего возраста. Она классно учит английскому алфавиту, правда классно! Там буковки, и стишки, и задания.
Нашим козявчикам даже не знаю, что с ней пока делатьПо крайней мере, Макса его подаренный на НГ "волшебный гриб" прикалывает больше.[/QUOTE]
Востаннє редагував Anel*: 12.01.2015 о 20:21
«Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»
В мене у чоловіка дуже багато кліэнтів на Победе - він коп'ютери ремонтуэ, і колись починав саме з Победи, та й ми там жили, а ми повністю видужаэмо - соплюхі ще лікуэмо і плануэмо на Победу приїхати. Слухай, треба тебе десь не загубити, якщо тобі ті свічки треба - то я їх лишу! Напиши в лічку де приблизно живете - чи не приблизно, мож чоловік буде там, або ми якось під'їдемотьозки значить
![]()
![]()
![]()
ех, я планувала Мироську на 14 травня - день нашого весілля і дня народження мого улюбленого артиста - Вакарчука, але мій з'явився на день виборів - 25 травня
А 14 січня в нас з чоловіком річниця, як 5 років тому я приїхала в театр, він по ходу думав, що до нього....хіхіхі...отак потім і докаталась
![]()
спасибо, девочки, всем-всем за поздравления))))
ааа, ну хорошо, а то я уже решила, что обидела тебя
ха-ха))) я так 10 лет думала, в итоге...сдалась
о, систра)) вот я почему-то второй раз была уверена, что пацан...а когда сказали, что девочка...до последнего УЗИ сомневалась
спасибки
кто-бы говорил
ты опять за трубы? не страшно?
это самый действенный метод!
Хвастаюсь!!!! Записалась на лазерную эпиляцию, в пятницу иду!
Девченки, принимайте и нас в свои ряды. Я Света, сынуля Тема, родились 16 сентября,т,е скоро нам 4 месяца. Старшей помошнице 5 лет.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks