Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Давайте восстановим хронологию. Я рассуждаю о том, что Филатов не сильно то обеднил ФБ своим отсутствием.
Вы цитируете меня и даете ссылку на октябрьское интервью Корбана.
Я уточняю у вас: и че?
Вы мне отвечаете, что не любите платить налоги.
При чем здесь ваш каминг аут о нежелании платить налоги к моему посту о Филатове?
Близкое будущее. Начатая киевской хунтой гражданская война стремительно захлестывает Украину. По всей стране беспредельничают банды «правосеков», расстреливая мирных жителей просто за косой взгляд. После нападения одной из шаек на Запорожскую АЭС Россия принимает решение о вводе на Юго-Восток миротворцев…
Русские десантники против свидомых карателей. Регулярная армия Новороссии против «нацгвардии». Воздушный десант в Днепропетровск для захвата военных преступников. Не брат ты мне, сволочь бандеровская!
http://www.litres.ru/georgiy-savicki...Zh4sE.facebook
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Что то не так...
Порошенко і Меркель домовилися про негайну зустріч у Парижі
Президент України провів телефонну розмову із Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
Про це повідомляє*прес-служба*Президента України.
У розмові Порошенко*констатував різку ескалацію конфлікту та недотримання режиму припинення вогню з боку бойовиків. Він також повідомив про різке збільшення військової техніки та сучасного озброєння, яке надійшло з боку російського кордону.
Петро Порошенко та Ангела Меркель домовились провести коротку зустріч задля подальшої координації зусиль по врегулюванню ситуації на Донбасі 11 січня в Парижі.
Як відомо, Президент України Петро Порошенко візьме участь у демонстрації, присвяченій подіям останніх днів, в результаті яких загинули журналісти сатиричного журналу Charlie Hebdo,*яка відбудеться у Парижі 11 січня.
http://24tv.ua/news/showNews.do?poro...bjectId=529897
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks