"Через Вселенную" - очень красивый мюзикл, услада для глаз и для уха, подарок для битломанов.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Через Вселенную" - очень красивый мюзикл, услада для глаз и для уха, подарок для битломанов.
До Свята. Щось Воно цього разу не дуже веселе, та й фільми відповідні, але це Кіно у будь-якому випадку, не дивлячись, що вітчизняне.
1. "Креденс". Жанр визначений як драма, але мені здається, що це реаліті-шоу нашого часу – це те, що ми бачили кожного дня на протязі останніх років 20 та, скоріш за все, ще будемо бачити найближчі років 20 – це реальний повсякденний стан нашої культури, мистецтва, освіти та взагалі нашого реального для більшості громадян України життя. Тем не менш, однозначно подія у вітчизняному кінематографі часів незалежності.
2. "Маленьке життя". Це світлий, але сумний фільм – жодної радісної хвилини екранного часу, але дуже атмосферне, поетичне, духовне і красиве кіно. Чутливим людям раджу запасатись хустинками перед переглядом…
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
"Ты потерял рай. Бог дал тебе небо." Иоанн Златоуст.
http://forum.gorod.dp.ua/album.php?albumid=672
кстати о святах и ценителях музыки....
на мюзикл Чем дальше в лес, кто то ходил? как вам?
Мы не имеем права потреблять счастье, не производя его. Бернард Шоу
так она и снималась беременная
кто здесь?(с)
Посмотрела "Горько", хоть и не люблю русские комедии, но фильм понравился)
"Елки - 3", также как и предыдущие. Есть отличные моменты, но общее впечатление никак.
Добралась до "Голодные игры". Много было отзывов, лично мне понравился.
Ну и "Железный человек 3". То ли из-за симпатии к актеру, то ли все таки качество фильма - все понравилось. Конечно с 1й не сравнимо, но смотреть можно с удовольствием.)
Хоббота не досмотрел.
Просмотр могу охарактеризовать одним словом: ОСТОПИЗ... ээээ, не так, ОСТОЕБЕ... ээээ... короче НАДОЕЛО! Задрали уже эти гномы, орки, эльфы и их бесконечные мочиловкиПервая часть, не спорю, смотрелась с интересом, но сколько можно одно и тоже пережевывать? Где там многие рыдали пол фильма в конце, ваще не понял
![]()
посмотрела "я-начало".
это какой-то позор))))
скучный и актер противный))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
великий и ужасный Голливуд... то ли дело, например, в российском кино - столько разноплановости: оба Панина - негодяи (один дурак, другой поумнее), Фандера - красотка с надломом, Ходоченкова - симпатяжка с прибабахом, Гармаш, Баширов, Корикова, Пореченков ,список можно продолжать бесконечно
Востаннє редагував El'za: 08.01.2015 о 20:51
Панин - которого уже нет в живых, не только негодяй )))
эксплуатацией выпуклостей грешит не только Голливуд, согласна...
можно, было бы и Болливуд обсудить, но здесь мои познания очень скудные )))
кто, по-Вашему, должен возглавить список талантливых российских актеров?
опустим мастодонтов типа Смоктуновского и Гафта...
Олег Меньшиков
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks